HomeStiriASUS aduce în România telefoanele ZenFone Zoom, ZenFone Max și ZenFone 2 Deluxe Special Edition
ASUS Zenfone Zoom

ASUS aduce în România telefoanele ZenFone Zoom, ZenFone Max și ZenFone 2 Deluxe Special Edition

ASUS a prezentat în România telefoanele ZenFone Zoom, ZenFone 2 Deluxe Special Edition și ZenFone Max, disponibile în România începând din luna martie 2016. Cele trei modele extind și mai mult oferta companiei, ASUS având acum în portofoliu telefoane inteligente cu tehnologii și performanțe remarcabile.

ZenFone Zoom încorporează o cameră foto cu zoom optic 3x și lentile HOYA, ZenFone 2 Deluxe Special Edition este un telefon foarte performant cu finisaje de lux și o capacitate de stocare extinsă, în timp ce Zenfone Max integrează o baterie puternică pentru o autonomie de până la cinci zile.

ASUS Zenfone Zoom

ASUS Zenfone Zoom

Aduceți lumea mai aproape: zoom optic 3X, lentile cu 10 elemente și focalizare automată prin laser

ZenFone Zoom este cel mai subțire smartphone cu zoom optic 3x și cameră PixelMaster de 13 megapixeli, măsurând numai 5mm la margini. Sistemul optic cu 10 elemente a fost creat de experții japonezi de la Hoya.

Cameră foto ASUS ZenFone Zoom

Cameră foto ASUS ZenFone Zoom

Sticla, lentilele sintetice și cele prismatice sunt configurate meticulos într-un aranjament cu două prisme, de tip periscop, pentru a maximiza cantitatea de lumină și pentru a captura fotografii la cea mai bună calitate posibilă.

Stabilizatorul de lumină (OIS) asigură cadre clare de fiecare dată, chiar și atunci când zoom-ul optic este folosit la valoarea maximă. Acestea sunt surprinse la viteze de declanșare cu 4 stopuri sub cele oferite de camerele fără OIS.

Camera principală este asistată de un bliț Real Tone dual-LED ce creează o iluminare cât mai naturală, combinând perfect lumina galbenă cu cea albă. Focalizarea laser asigură un cadrul clar în numai 0,03 secunde, utilizatorul având posibilitatea să încadreze și să fotografieze rapid.

Experiență foto incredibilă într-un dispozitiv de buzunar

În proiectarea celui mai subțire smartphone din lume cu zoom optic 3X, inginerii ASUS au rotit mecanismul cu lentile pentru a obține forma compactă. Sistemul optic este cuplat cu un senzor de imagine Panasonic SmartFSI, ZenFone Zoom capturând mai multă lumină și mai multă culoare, dezvăluind detalii atât în lumină naturală, cât și în condiții de iluminare redusă.

Prezentare ASUS Zenfone Zoom

Designul modelului ZenFone Zoom este inspirat de camerele foto DSLR, având butoane dedicate pentru declanșator și înregistrare. Carcasa internă este de tip unibody fiind fabricată cu ajutorul mașinilor de prelucrat cu comandă numerică (CNC), sablată și anodizată pentru protecția anticorozivă. În total sunt 201 de procese tehnologice prin care trece o carcasă de Zenfone Zoom înainte de a primi placa de bază și celelalte componente electronice.

ZenFone Zoom excelează și în fotografia macro, permițând apropierea la 5 centimetri de subiect, dezvăluind detalii incredibile. Utilizatorii experimentați pot folosi setările manuale pentru a regla viteza declanșatorului, valoarea expunerii, balansul de alb, sensibilitatea ISO și alte setări de nivel avansat.

În pachetul ZenFone Zoom este inclus și blițul miniatural ZenFlash.

Performanțe de top: procesor quad-core pe 64 biți, 4GB RAM, LTE 150Mbit/s și IPS ecran Full HD.

Procesorul Intel Atom quad-core montat pe ZenFone Zoom echilibrează cu atenție balanța dintre performanță și eficiență, fiind bazat pe sofisticata arhitectură Silvermont pe 22nm. Cei 4GB de memorie RAM DDR3 și spațiul de stocare de până la 64GB completează specificațiile de top.

ASUS Zenfone Zoom

ASUS Zenfone Zoom

ZenFone Zoom integrează un modem LTE Category 4 cu viteze de download de până la 150Mbit/s. Împreună cu timpul de răspuns la atingere de numai 60ms, oferă o experiență fluidă în orice moment. Utilizatorii care folosesc intens telefonul se pot baza pe o baterie litiu-polimer de 3000mAh, dar și pe tehnologia exclusivă ASUS BoostMaster, care poate reîncărca bateria de la zero la 60% în numai 39 de minute.

Imaginile generate de ZenFone Zoom sunt afișate pe un ecran IPS Full HD cu diagonala de 5.5 inci. Unghiul de vizualizare de până la 178 de grade și densitatea de 403ppi ajută la redarea fiecărei imagini cu detalii precise.

ASUS Zenfone Zoom

ASUS Zenfone Zoom

Prețuri și disponibilitate

Cele trei telefoane vor fi disponibile pe piața românească începând din luna martie 2016, prețurile aproximative fiind următoarele: 2499 lei (TVA inclusiv) pentru ZenFone Zoom, 949 lei (TVA inclusiv) pentru ZenFone Max și 2249 lei (TVA inclusiv) pentru ZenFone 2 Deluxe Special Edition.

Galerie Foto – Prezentare ASUS Zenfone Zoom

Astăzi am prezentat în România cel mai subțire #smartphone cu zoom optic 3X – #ZenFone Zoom, în compania modelelor ZenFone Max și ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Posted by ASUS Romania on Thursday, March 10, 2016

Specificații ZenFone Zoom ‏(ZX551ML)

  • Platforma: Android 5.0 Lollipop cu interfață ASUS ZenUI
  • Culoare: Negru/Alb
  • Dimensiune telefon: 158.9 x 78.84 x 5 ~ 11.95 mm
  • Greutate telefon: 185 g (cu baterie)
  • Chipset: Intel Atom Quad Core Z3580 64-bit (2.3GHz), PowerVR G6430, cu suport OpenGL 3.0
  • Memorie: 4GB LPDDR3 RAM
  • Stocare: 64GB Flash, 5GB ASUS Webstorage gratuit pentru restul vieţii
  • Slot de memorie: Card Micro-SD (până la 128 GB)
  • Wireless: WLAN 802.11 a/b/g/n/ac
  • USB, Bluetooth V4.0+EDR , NFC
  • Micro SIM, 2G/3G/4G
  • Navigaţie: GPS/GLONASS/BDS
  • Ecran: IPS 5.5 inci, Full HD 1920×1080/403 PPI, Corning Gorilla Glass 4, rezistent la zgârieturi cu tratament anti-amprente, Full Lamination, Supports GloveTouch input
  • Baterie: 3000 mAh Li-Polimer (nedetaşabilă), BoostMaster (încărcare 60% în 39 min)
  • Cameră frontală: 5 MP
  • Cameră principală: 13 MP, Focalizare Automată Laser 0.03 secunde, Bliţ LED bi-color, OIS, lentile HOYA cu 10 elemente, zoom optic 3X, senzor Panasonic
  • Conector Audio: 3.5mm
  • Senzori: Accelerometru/Busolă/Giroscop/Proximitate/Senzor de Lumină Ambientală/Senzor magnetic
  • Bliț ZenFlash inclus în pachet