HomeStiriRouter ASUS cu 8 porturi Gigabit pentru rețele cablate
ASUS RT-AC88U

Router ASUS cu 8 porturi Gigabit pentru rețele cablate

Routerele Wi-Fi sunt concepute pentru a susține comunicațiile câtorva dispozitive mobile și eventual a unui desktop conectat prin cablu. În cazul routerelor petnru acasă, cei mai mulți producători nu insistă asupra performanțelor ce țin de capacitatea de prelucrare și distribuție a datelor transferate și nici nu sunt interesați de utilizarea acestor modele în firmele mici. În schimb, utilizatorii aleg routerele după specificațiile prezentate, de multe ori incomplete, și încearcă să monteze routerele în rețele mai complexe.

ASUS RT-AC88U

ASUS RT-AC88U

ASUS a dezvoltat routerul RT-AC88U cu gândul la utilizatorii casnici, ce îl vor folosi în propria locuință, însă nu a uitat să aleagă un procesor foarte performant și o mulțime de alte tehnologii ce recomandă acest model mai degrabă firmelor cu zeci de calculatoare. Cu alte cuvinte, utilizatorii vor avea o rezervă impresionantă de putere pentru a duce la bun sfârșit cele mai solicitante sarcini, cum ar fi streamingul de filme la rezoluție 4K/UHD.

ASUS RT-AC88U

ASUS RT-AC88U

RT-AC88U încoporează un procesor dual-core, tactat la frecvența de 1.4GHz și o memorie RAM de 512MB. Routerul are 8 porturi Gigabit fiind un adevărat nod pentru rețelele cablate. O firmă de mici dimensiuni va putea să conecteze până la 8 calculatoare cu plăci de rețea Gigabit (1WAN + 8 clienți) și să profite de viteza oferită. Mai mult, RT-AC88U beneficiază de tehnologia Broadcom NitroQAM și oferă suplimentar un transfer wireless de până la 3167Mbit/s.

Prezentare video ASUS RT-AC88U