HomeStiriASUS a prezentat în România noi routere de înaltă performanță

ASUS a prezentat în România noi routere de înaltă performanță

ASUS a prezentat în cadrul unui eveniment organizat în restaurantul Form din București noile routere RT-AC5300 și RT-AC88U, alături de repetorul de semnal Wi-Fi RP-AC68U.

Jurnaliștii prezenți la eveniment au putut afla informații despre performanțele oferite de cele două modele și tehnologiile ce stau în spatele acestora.

asus-networking-0666

RT-AC5300 stabilește un nou nivel de performanță, fiind echipat cu 8 antene și tehnologie Broadcom NitroQAM. Rata transferului de date atinge impresionanta valoare de 5334Mbit/s, depășind orice alt model disponibil acum pe piața consumer.

ASUS RT-AC5300

ASUS RT-AC5300

Noul model utilizează o configurație de antene MIMO 4×4 (4 transmițătoare, 4 receptoare) pentru toate cele trei benzi.

Puteți afla mai multe despre routerul ASUS RT-AC5300 accesând pagina aceasta.

asus-networking-0735

Routerul RT-AC88U oferă rate de transfer impresionante atât pentru rețeaua cablată cât și pentru clienții wireless, fiind optim pentru streaming video 4K/UHD. Datorită tehnologiei Broadcom NitroQAM este obținut un transfer wireless de date de până la 3167Mbit/s.

RT-AC88U are la bază un procesor dual-core, tactat la frecvența de 1.4GHz, pentru performanțe superioare în utilizare.

Aflați mai multe despre routerul RT-AC88U accesând pagina aceasta.

 

ASUS RT-AC88U

ASUS RT-AC88U

Ambele modele de mai sus sunt însoțite de funcții speciale pentru jocuri cum ar fi serviciile Gamers Private Network de la WTFast. Timpii de răspuns la ping fiind sensibili reduși datorită rutelor de comunicație mult mai eficiente.

Repetorul de semnal Wi-Fi RP-AC68U este un model de top ce extinde acoperirea wireless. Acesta funcționează în rețele Wi-Fi 802.11ac și oferă viteze de transfer de până la 1900Mbps.

asus-networking-0733