HomeStiriZen AiO Pro – un all-in-one perfect!
ASUS Zen AiO Pro

Zen AiO Pro – un all-in-one perfect!

Noul computer all-in-one de la ASUS a uimit publicul care a vizitat standul companiei din Las Vegas. Considerat un all-in-one perfect, Zen AiO Pro nu face niciun compromis în ceea ce privește designul, fiabilitatea și calitatea construcției.

ASUS a apelat la cele mai performante componente pe care industria le poate oferi în acest moment, Zen AiO Pro fiind un computer de viitor care va face față cu succes ce vor fi aduse în viitorul apropiat.

ASUS Zen AiO Pro

ASUS Zen AiO Pro

Cea de a șasea generație de procesoare quad-core Intel Core i7 este montată alături de până la 32GB de memorie DDR4. Ecranul IPS are rezoluție 4K/UHD și este conectat la o placă video NVIDIA Ge-Force GTX 960M cu 4GB de memorie video. Conexiunile pentru internet, tastatură sau mouse sunt wireless, singurul cablu de care are nevoie Zen AiO Pro fiind cel de alimentare.

Având o configurație atât de puternică, Zen AiO Pro nu va necesita updateuri pentru mult timp de acum încolo, mai mult, utilizatorii vor putea rula inclusiv jocurile anului 2016.

Zen AiO Pro – un PC All-In-One incredibil, cu performanțe foarte ridicate, dar, în același timp, cu un design rafinat și…

Posted by ASUS Romania on Monday, January 11, 2016

Design Story – ASUS Zen AiO Pro

Comments
 • „Având o configurație atât de puternică, Zen AiO Pro nu va necesita updateuri pentru mult timp de acum încolo..” – este cumva un device „end of life”? De ce sa nu necesite/primeasca updateuri de acum incolo….revizuiti inante de a publica ceva

  4 februarie 2016
   • ba tocmai de aceea si mai ales ca este ceva nou, updateurile vor veni cu siguranta si nu vor fi putine; s-ar fi putut spune ca aceasta configuratie va rezista cel putin 4-5 ani in mainile unui profesionist putand beneficia de updateuri pe o perioada cat mai lunga de timp.

    4 februarie 2016
    • Alex, având ca punct de plecare o configurație avansată, nevoia unui update s-ar face simțită după o perioadă mai lungă, lucru cu care bănuiesc că ești de acord analizând specificațiile. Evident, va rezista și mai mult pe biroul cuiva care îl va actualiza hardware, acest lucru fiind subînțeles.

     Textul spune că nu va fi nevoie să faci vreun upgrade prea curând…

     4 februarie 2016
 • In mare parte configuratia mi se pare foarte buna: procesor Intel Core i7 de cea mai noua generatie, 32GB RAM DDR4, ecran IPS cu rezolutia 4K. La placa video Asus putea pune un Geforce GTX 970M in locul lui 960M. In rest un super gadget.

  13 ianuarie 2016

Leave A Comment