HomeStiriPerformanță într-un format miniaturizat
ASUS VivoMini UN65H

Performanță într-un format miniaturizat

Noua serie de desktopuri VivoMini oferă performanțe într-un pachet de dimensiuni reduse. Cu o greutate de numai 700 de grame și amprenta unei carcase DVD, noile VivoMini pun la dispoziția utilizatorilor puterea de calcul a procesoarelor Intel Core din generația a șasea. Eficiența energetică a acestor sisteme este remarcabilă, calculatoarele menținând un echilibru perfect între puterea de calcul, consumul de energie și emisia de căldură.

Performanță miniaturizată

VivoMini UN65H integrează două sertare în care utilizatorul poate adăuga hard diskuri de 2.5 inci cu capacitatea de până la 1TB, unității SSD M.2 de 256GB sau o combinație dintre acestea două. Suportul nativ M.2 cu SSD-uri PCI Express permite transferul rapid de date cu viteze de până la 10Gbps.

VivoMini UN65H vine și cu un modul Wi-Fi 802.11ac, o gamă largă de posibilități de conectare și specificații USB Battery Charging Specification 1.2 (BC 1.2) pentru porturile USB ce permit încărcarea de două ori mai rapidă a dispozitivelor mobile.

ASUS VivoMini VM65N

ASUS VivoMini VM65N

Porturile USB 3.1 oferă viteze de transfer rapide de până la 10Gbps, iar modulul Wi-Fi Intel 802.11ac furnizează accesul rapid la rețea, fiind ideal pentru accesul de la distanță și rularea în timp real a conținutului multimedia. VivoMini VM65N încorporează difuzoare cu tehnologie audio ASUS SonicMaster pentru un sunet premium.

Galerie Foto ASUS VivoMini