HomeStiriASUS deține 40% din piața de monitoare de gaming
ROG Swift PG348Q

ASUS deține 40% din piața de monitoare de gaming

Asustek Computer și-a rezervat un procent important din piața monitoarelor de gaming, patru din zece monitoare vândute în lumea întreagă purtând marca ASUS. Succesul înregistrat de compania din Taiwan, pe acest segment în creștere, a determinat concurența să ofere modele similare ca preț și performanțe.

Conform publicației DIGITIMES, care a obținut cifre de la firmele distribuitoare, în anul 2015 s-au vândut aproximativ 800.000 de monitoare de gaming, 40% dintre acestea fiind fabricate de ASUS. Aceste cifre de vânzări de-a dreptul remarcabile au fost suținute în principal de clienții din Europa, America de Nord și Taiwan.

Cinci premii CES Innovation Awards pentru ASUS

ASUS a câștigat cinci premii CES Innovation Awards pentru produsele sale cu o arhitectură remarcabilă. Cele cinci produse produse premiate sunt ASUS Chromebit CS10, laptopul Republic of Gamers (ROG) G752, desktopul ROG GT51, monitorul PG348Q și routerul tri-band RT-AC5300. Aceste premii demonstrează capacitatea companiei de a armoniza designul modern cu funcționalitatea completă.

ROG Swift PG348Q

ROG Swift PG348Q este unul dintre monitoarele care schimbă perspectiva publicului iubitor de tehnologie. Având o rezoluție Ultra-Wide Quad HD (UWQHD) 3440 x 1440 pixeli și un aspect de 21:9, PG348Q oferă o imagine panoramică și o experiență de gaming imersivă.

ROG Swift PG348Q

ROG Swift PG348Q

Cadrele se derulează cu fluiditate datorită tehnologiei NVIDIA G-SYNC și a ratei de refresh de 100Hz. Utilizatorii pot selecta rapid rata de refresh între 60 și 100Hz prin apăsarea tastei Turbo Key, modificarea parametrilor fiind efectuată din mers.

ASUS GamePlus oferă patru opțiuni pentru reticul și un cronometru, oferind un avantaj în jocurile de tip FPS sau RTS, în timp ce tehnologia ASUS GameVisual pune la dispoziția utilizatorului patru moduri prestabilite pentru optimizarea imaginii. Monitorul oferă, de asemenea, două difuzoare stereo încorporate și un sunet de înaltă calitate, ce completează acțiunea de pe ecran.

Ajustarea ecranului este simplă, monitorul beneficiind de un stand ce poate fi reglat pe înălțime, se poate înclina și roti pentru a fi așezat în poziția ideală.

Produse ASUS premiate la CES 2016