HomeStiriZenfone Selfie face față distracției!
ASUS ZenFone Selfie

Zenfone Selfie face față distracției!

ASUS ZenFone Selfie (ZD551KL) este un telefon cu echipări speciale pentru fotografia de tip selfie. ZD551KL beneficiază de două camere de 13 megapixeli, cu unghi larg și bliț Real Tone bicolor. Diafragma largă f/2.2 a camerei frontale permite încadrarea întregului grup de prieteni astfel încât nimeni să în rămână în afara distracției.

ASUS Zenfone Selfie dispune de o cameră frontală cu un senzor de 13MP, fiind capabilă de înregistrări cu o rezoluție de…

Posted by ASUS Romania on Wednesday, November 11, 2015

Telefonul este luna aceasta unul dintre subiectele reviewurilor postate pe siteurile IT. Dan Dragomir de la Computerblog.ro spune la începutul review-ului:

Asus Zenfone Selfie – sau mai exact Zenfone 2 Selfie ZD551KL – este cel mai interesant telefon al momentului pentru cei care își fac constant poze selfie sau fac video-blogging pe Youtube sau alte platforme. Camera frontală este de 13 megapixeli și are o lentilă cu deschidere mare care asigură o calitate foarte bună a imaginilor. Are performanțe medii și un preț foarte bun: 1.299,99 lei fără alte promoții.

Asus Zenfone Selfie este disponibil în magazinele online din România la un preț ce atrage utilizatorii ce umăresc cel mai bun raport preț/performanță.

ASUS ZenFone Selfie apropie prietenii