HomeStiriCadouri nepotrivite?! A venit timpul să alegi altceva!
ASUS ZenWatch 2

Cadouri nepotrivite?! A venit timpul să alegi altceva!

Alegerea unui cadou e o sarcină dificilă mai ales atunci când inspirația se lasă așteptată. Dispozitivele mobile de la ASUS au prețuri pentru toate buzunarele, oferind în același timp garanția unei companii cu o vastă experiență în industria electronică. Fie că e vorba de telefoane, tablete sau ceasuri, modelele ASUS oferă o varietate largă de culori și un stil modern, potrivindu-se oricărei ținute vestimentare.

Cadouri nepotrivite?! Alege altceva!

ZenWatch aduce frumusețea și ușurința în utilizarea unui Android Wear grație interfeței ASUS ZenUI. Combinând senzori sofisticați și confortul de zi cu zi, ZenWatch devine un asistent personal ce urmărește o varietate de statistici, cum ar fi ritmul cardiac, numărul pașilor și nivelul de relaxare, ajutând utilizatorii să-și păstreze echilibrul și să atingă țintele propuse.

ASUS ZenWatch 2

ASUS ZenWatch 2

Cureaua din piele moale cusută oferă confort pe întreaga zi și dispune de o încuietoare unică ce permite închiderea și deschiderea rapidă. ZenWatch are un design universal ce se acomodează la orice mână, indiferent de mărime sau formă. Completând designul fizic, ZenWatch este oferit cu o mulțime de teme software ce pot fi schimbate instant.