HomeStiriASUS a prezentat la Dreamhack Cluj-Napoca 2015 cele mai puternice arme din portofoliu

ASUS a prezentat la Dreamhack Cluj-Napoca 2015 cele mai puternice arme din portofoliu

asus-dhcj2015-ziua1-1175

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost în perioada 29 octombrie- 1 noiembrie 2015 gazda celui mai important eveniment de gaming din România. Dreamhack Cluj-Napoca 2015 a strâns pe malul râului Someșul Mic cele mai bune echipe din regiune și cei mai pasionați tineri.

ASUS a participat la Dreamhack Cluj-Napoca 2015 cu un stand ce a depășit 140mp, fiind cel mai mare ca suprafață și număr de produse expuse din incinta Sălii Polivalente.
Gadget Talk România a facut un tur al standului Asus alături de domnul Francisc Kurko care a dezvaluit noutățile pe care producatorul le pregătește pentru piața din România.

Standul ASUS la Dreamhack Cluj-Napoca 2015

ROG G752 – laptopul cu 64GB RAM prezentat în premieră

ASUS a prezentat modelul ROG G752, cel mai nou și mai puternic notebook de gaming din gama Republic of Gamers, în compania altor noutăți așteptate de public: placa de bază ROG Maximus VIII Extreme, desktopurile compacte de gaming ROG G20 și ROG G11, plăcile video ROG Matrix GTX 980Ti, ROG Poseidon 980Ti, Strix 980Ti, monitorul ROG Swift PG279Q, căștile Strix 2.0 etc.

ROG G752 este unul dintre cele mai performante laptopuri de gaming din lume. Laptopul își face simțită prezența atât prin designul său agresiv și schema cromatică ROG Armor Titanium și Plasma Copper, cât și prin performanță. Noul model, ce a fost prezentat în premieră în România la Cluj-Napoca, are la bază procesoare Intel Core i7 din generația a șasea, acceleratoare grafice NVIDIA GTX 980 și până la 64GB de memorie RAM DDR4. Laptopul poate rula la rezoluții mari cele mai solicitante jocuri ale momentului, fiind apreciat totodată și de profesioniștii ce prelucrează grafică și video.

Având noua aplicație Windows 10 Xbox, utilizatorii pot juca titlurile de Xbox direct pe G752, în același timp fiind posibile streamingul în altă cameră sau jocurile cu prietenii ce folosesc Xbox One și Xbox Live.

Nu mai puțin de 10 desktopuri ROG G20 au stat la dispoziția doritorilor pentru turnee ad-hoc de DOTA2 si Hearthstone. Desktopurile compacte ROG G20CB și G20KB sunt construite pe platforme Intel și sunt dotate cu plăci video NVIDIA. În ciuda carcasei compacte de numai 9.5 litri, ROG G20CB este un veritabil calculator de gaming ce poate deveni o armă redutabilă pe mâinile unui gamer experimentat.

Concurs Cosplay organizat de ASUS

Participanții la marea competiție Cosplay din cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015 au fost așteptați și la standul ASUS. Ei s-au putut fotografia în fața panoului special, concurând cu o fotografie pe pagina oficială ASUS România pe Facebook.

Votează această poză în concursul de Cosplay de la standul Republic of Gamers de la DHCJ2015!

Posted by ASUS Romania on Friday, October 30, 2015

Cel mai popular personaj a fost premiat duminică (1 noiembrie 2015) cu o tabletă ZenPad 8.0 Z380C cu procesor Intel Atom x3 Quad-Core, ecran IPS de 8 inci și 2GB memorie RAM.

Turnee de Dota2 1v1 și Hearthstone

ASUS a organizat la stand două turnee de gaming, unul de Dota2 1v1 și altul de Hearthstone. Câștigătorii fiecărui turneu au fost răsplătiți cu mouse-uri Gladius, căști Strix 2.0 și mousepad-uri Whetstone.

Standul ASUS – galerie foto