HomeStiriZenPad: Inovații de top și stil premium
ASUS ZenPad 8.0

ZenPad: Inovații de top și stil premium

ZenPad S 8.0 (Z580CA) este o tabletă de 8 inci ce oferă utilizatorilor performanță și acces la multitudinea de aplicații din Google Play. Motorizată de un procesor Intel Atom Z3580, ZenPad S 8.0 este prima tabletă din lume cu 4GB de memorie RAM. Aceasta beneficiază de un ecran QXGA IPS cu o densitate de 324ppi și tehnologie ASUS Tru2Life+, ce efectuează ajustări inteligente ale contrastului și clarității. ZenPad S 8.0 suportă creionul electronic Z Stylus pentru introducerea intuitivă a textelor și desenelor și beneficiază de sunetul DTS-HD Premium Sound, în premieră pe o tabletă.

ASUS ZenPad S 8.0

ASUS ZenPad S 8.0

ZenPad 8.0 (Z380C) combină stilul rafinat, posibilitățile incredibile de divertisment și funcționalitatea ce poate fi personalizată, cu accesoriile interschimbabile ce redefinesc experiența de utilizare și oferă utilizatorilor mai mult lux. Aceasta dispune de sunet DTS-HD Premium Sound și capacul inovativ Audio Cover, ce oferă pentru prima dată pe o tabletă un sunet surround imersiv pe 5.1 canale prin cele 6 difuzoare puternice.

Audio Cover este inclus, de asemenea, în ZenPad Theater, un pachet de accesorii pentru ZenPad 8.0 axat pe divertisment.

ASUS ZenPad 8.0

ASUS ZenPad 8.0

ZenPad 10 (Z300) pune la un loc stilul rafinat, posibilitățile incredibile de divertisment și performanțele înalte cu accesoriile opționale ce cresc funcționalitatea, redefinind experiența de utilizare. Disponibile în trei variante cu LTE/Wi-Fi (Z300CL), 3G/Wi-Fi (Z300CG) și Wi-Fi (Z300C), există un ZenPad 10 ce se potrivește fiecărui tip de utilizator.

ASUS Audio Dock este o tastatură detașabilă cu difuzoare stereo Bluetooth, ce oferă un mediu mai plăcut pentru divertisment și productivitate. ZenPad 10 suportă, de asemenea, creionul Z Stylus pentru introducerea intuitivă a textelor și desenelor.

ASUS ZenPad 10

ASUS ZenPad 10