HomeStiriCel mai subțire smartphone din lume cu zoom optic 3X!
ASUS Zenfone Zoom

Cel mai subțire smartphone din lume cu zoom optic 3X!

ASUS a prezentat recent cel mai subțire smartphone din lume cu zoom optic 3X.

Revoluționarul ZenFone Zoom este cel mai subțire smartphone din lume ce beneficiază de o cameră foto de 13 megapixeli cu 3X zoom optic. Camera principală a modelului ZenFone Zoom dispune de un grup optic cu 10 elemente construite cu precizie, cu până la 12X zoom combinat pentru cele mai fine detalii.

ZenFone Zoom are, de asemenea, un stabilizator optic de imagine (OIS) pentru fotografii nemișcate și un senzor profesional Panasonic SmartSFI, combinate cu auto-focalizarea laser pentru imagini cu adevărat incredibile.

ASUS Zenfone Zoom

ASUS Zenfone Zoom

Motorizat de un procesor Intel Atom Z3590 quad-core la 2.5GHz, de înaltă performanță, cu 4GB de memorie RAM, ZenFone Zoom redefinește așteptările pentru fotografiile realizate cu telefonul. Împachetând funcții de fotografie în stilul DSLR într-un corp metalic unic ce se îngustează la 5mm, Zenfone Zoom se potrivește perfect în buzunar.

Utilizatorii avansați vor aprecia flexibilitatea modului manual, ce permite un control de nivel profesional al setărilor ISO, vitezei declanșatorului și multe altele.

Prezentare ASUS Zenfone Zoom