HomeStiriASUS Zen AiO S All in One cu ecran 4K/UHD
ASUS Zen AiO S

ASUS Zen AiO S All in One cu ecran 4K/UHD

ASUS Zen AiO S este o familie de PC-uri all-in-one cu Windows 10 ce îmbină arta cu tehnologiile de ultimă oră. Zen AiO S furnizează un echilibru perfect între frumusețe și performanță, oferind o experiență plăcută de lucru profesioniștilor și nu numai lor.

ASUS Zen AiO S

ASUS Zen AiO S

Pentru divertisment în familie, Zen AiO S este echipat cu un ecran IPS 4K/UHD (3840 x 2160) cu o densitate de 185pp și un unghi de vizualizare de 178 de grade, la care se adaugă 6 difuzoare cu sunet ASUS SonicMaster Premium cu o putere de 16W. Zen AiO S dispune de o carcasă elegantă din aluminiu, cu un stand integrat perfect. Finisajele Icicle Gold sunt îmbunătățite cu o textură prelucrată fin spre spate, în timp ce partea frontală beneficiază de detaliile metalice tipice ASUS.

Prezentare ASUS Zen AiO S

Performanțele sunt furnizate de cea de-a șasea generație de procesoare Intel Core, până la versiunea i7 și de grafica NVIDIA GeForce GTX 960M cu până la 4GB de memorie video. Dintre celelalte tehnologii de vârf amintim interfața USB 3.1 Gen 2 Type-C, stocarea SSD PCIe 3.0 x4 M.2 și camera Intel RealSense cu autentificare biometrică.

ASUS Zen AiO S

ASUS Zen AiO S

ASUS Zen AiO S

ASUS Zen AiO S