HomeStiriASUS a dezvăluit cele mai recente inovații la IFA 2015
ASUS ZenWatch 2

ASUS a dezvăluit cele mai recente inovații la IFA 2015

Președintele ASUS, Jonney Shih, a dezvăluit cele mai recente inovații ale companiei din domenii diverse: telefonie mobilă, accesorii inteligente și computere. În cadrul evenimentului de presă de la Berlin, ce a precedat IFA 2015, au fost prezentate și cele mai noi modele de gaming din gama Republic of Gamers (ROG). Printre noile produse anunțate se numără RT-AC5300, cel mai rapid router Wi-Fi din lume și VivoStick PC, un computer miniatural de tip ‘stick’, cu Windows 10. Cea mai nouă linie ZenFone s-a extins cu modelul ZenFone Zoom, introdus în Europa odată cu anunțarea disponibilității ZenWatch 2 și a familiilor de produse ZenPad și Zen AiO.

Cu acest prilej au fost prezentate și laptopul de gaming G752, ROG Maximus VIII Extreme/Assembly, ROG Matrix 980Ti, ROG Swift PG348Q, căștile ROG 7.1, computerul compact de gaming ROG G20 Special Edition și monitorul ROG Swift PG279Q cu rată de refresh de 165Hz. Jonney Shih a surprins audiența cu imaginea modelului GX700, primul laptop din lume răcit cu apă.

ASUS RT-AC5300

ASUS RT-AC5300

Suntem foarte bucuroși să le oferim clienților noștri incredibila experiență Zen prin atingerea echilibrului optim între frumusețe și durabilitate,” a spus domnul Shih. „Gama actuală de produse inspirate de Zen, furnizează cea mai intuitivă experiență, conferindu-i lux fiecăruia.

Alăturându-se domnului Shih, Vicepreședintele Senior și General Manager Intel Computing Group, Kirk Skaugen, a vorbit pe scenă despre succesul colaborării dintre ASUS și Intel în dezvoltarea noilor produse mobile și computere.

ASUS și Intel lucrează împreună de aproape trei decenii pentru a aduce cea mai bună experiență consumatorilor, cu cele mai recente tehnologii și inovații,” a spus domnul Skaugen.“Suntem încântați că am lucrat cu ASUS pentru aceste produse incredibile, de la sisteme all-in-one și laptopuri de gaming bazate pe cea de-a șasea generație de procesoare Intel Core la PC-uri stick, tablete și telefoane inteligente bazate pe procesoare Intel Atom. Tehnologiile Intel aduc performanțe extraordinare, experiență imersivă, autonomie ridicată și o formă suplă pentru toată gama de dispozitive elegante de la ASUS.

ASUS ZenWatch 2

ASUS ZenWatch 2

ZenWatch 2 este o evoluție remarcabilă a originalului ZenWatch, cu o autonomie incredibilă de două zile și variante ce includ două dimensiuni, trei culori și 18 curele.

ZenPad S 8.0, ZenPad 8.0 și ZenPad 10 sunt tablete elegante și puternice cu Android. Acestea aduc în premieră multe inovații tehnologice, precum DTS-HD Premium Sound și capacele interschimbabile pentru ZenPad 8.0, inclusiv Audio Cover ce adaugă 6 difuzoare și sunet 5.1 surround.
Zen AiO S este un PC all-in-one uimitor, de înaltă performanță ce împletește arta cu cea mai nouă tehnologie, fiind precum o operă de artă pentru acasă sau la birou.

RT-AC5300 este un router 802.11ac, ultra-rapid, tri-band, ce oferă o viteză combinată de până la 5334Mbit/s cu o acoperire și stabilitate mai mari.
Revoluționarul VivoStick PC este un calculator în miniatură ce transformă orice televizor sau monitor cu HDMI într-un PC cu Windows 10 complet funcțional, care poate fi controlat de la distanță de pe un smartphone.

ZenFone Zoom este cel mai subțire smartphone ce dispune de o cameră cu zoom optic 3X. Toate produsele noi Zen și ROG au fost expuse la standul Sales and Media Lounge din Berliner Freiheit 2.

Galerie Foto ASUS IFA 2015