HomeStiriAndra a câștigat premiul de popularitate Most Wanted Artist acordat de ASUS
Andra - Most Wanted Artist

Andra a câștigat premiul de popularitate Most Wanted Artist acordat de ASUS

Fanii ASUS România au ales Most Wanted Artist la Media Music Awards 2015. Andra a câștigat premiul de popularitate fiind susținută de 3148 de votanți. Andra s-a duelat în finală cu Alina Eremia, care a reușit să adune 2094 de voturi.

Andra și-a început cariera muzicală de la vârsta de 7 ani, având prima sa interpretare la Tip Top Minitop, un concurs muzical în vogă la momentul respectiv. Pe lângă muzica pop, aceasta cânta alternativ și muzică populară, drept pentru care a mers la un concurs intitulat Pe fir de baladă la vârsta de 9 ani, ce avea loc la Târgu Jiu.

Cu o zi înainte de a a încânta fanii din Sibiu, Andra a lansat o nouă piesă – Niciodata Sa Nu Spui Niciodata (feat. Cabron) – al cărei videoclip vă invităm să-l urmăriți mai jos.

Andra – Niciodata Sa Nu Spui Niciodata (feat. Cabron) (Official Video)

Evenimentul Media Music Awards 2015 a avut loc joi, 3 septembrie, în Piața Mare din Sibiu și a fost susținut de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet). Pe parcursul la 5 ore, cei mai în vogă artişti ai momentului au urcat pe scena din Sibiu, fiind aclamați de zecile de mii de oameni strânși în piață.

Andra - Most Wanted Artist

Andra – Most Wanted Artist