HomeStiriCalitate ZenPad la prețuri accesibile
ASUS Zenpad 10.1

Calitate ZenPad la prețuri accesibile

Noile tablete ASUS ZenPad sunt una dintre cele mai bune opțiuni pentru clienții aflați în căutarea unor modele echilibrate, robuste, foarte fiabile și cu un suport software pe măsură. Motorizate de procesoarele Intel Atom quad-core pe 64 biți, ZenPad oferă performanțe înalte și capacitatea de a rula simultan mai multe aplicații solicitante.

Tabletele sunt echipate cu camere video PixelMaster, ce le permit utilizatorilor să surprindă fotografii uimitoare, clipuri video și cadre selfie în orice situație, inclusiv atunci când lumina este insuficientă.

ASUS ZenPad S 8.0

ASUS ZenPad S 8.0

ASUS are grijă de clienții care au optat pentru produsele sale, drept urmare, aceștia pot beneficia de garanție extinsă și de updateuri rapide ale sistemului de operare și ale aplicațiilor.

ASUS Zenpad 10.1

ASUS Zenpad 10.1

Modelele ZenPad rulează sistemul de operare Android 5.0 ‘Lollipop’ și dispun de interfața ZenUI. ASUS completează seria de tablete cu accesorii inteligente, concepute pentru a se potrivi exact. Spre exemplu, Power Case extinde autonomia tabletelor ZenPad, oferind utilizatorilor până la 15 ore de lucru, totul fiind posibil datorită acumulatorului suplimentar pe care îl integrează.

Luxul ZenPad la prețuri accesibile

Puteți afla mai multe indeformații despre întreaga serie ASUS ZenPad accesând pagina oficială.