HomeStiriASUS te ajută să protejezi pinii plăcilor de bază cu chipset Z170
ASUS CPU installation Tool

ASUS te ajută să protejezi pinii plăcilor de bază cu chipset Z170

ASUS urmează să lanseze o nouă serie de plăci de bază cu chipset Intel Z170, dedicate celor aflați în căutarea performanței supreme. Chipsetul Intel Z170 este o întruchipare a dorințelor pasionaților de tehnologie, punând laolaltă cele mai noi cucerii ale oamenilor de știință.

Z170 va fi modelul cel mai performant de la Intel și va pune în valoare procesoarele Skylake. Chipul va avea 20 de linii PCIe Gen 3, 6 porturi SATA Gen 3, 10 porturi USB 3.0 și un total de 14 porturi USB (USB 3.0 / USB 2.0). Procesoarele Intel Skylake vor fi compatibile cu socketul LGA 1151 și vor accepta atât memorii DDR3, cât și DDR4.

ASUS CPU installation Tool

ASUS CPU installation Tool

Viitoarele plăci de bază ASUS cu chipset Intel Z170 nu numai că vor fi disponibile împreună cu toate caracteristicile noului cip, dar vor oferi și o serie de avantaje suplimentare.

ASUS CPU Installation Tool (foto) este un instrument ce protejează pinii, care fac legătura între procesor și circuitele plăcii de bază. Montajul procesorului va fi mai simplu, iar utilizatorii ce își asamblează singuri calculatoarele vor avea mai puține emoții.