HomeStiriTrei produse ASUS pentru luna mai
ASUS ZenBook Pro UX501

Trei produse ASUS pentru luna mai

Luna ce tocmai s-a încheiat a intrat oarecum în umbra pregătirilor pentru cel mai mare târg IT de la începutul acestei veri: Computex 2015. Companiile din industria IT, fie că produc hardware pentru desktopuri sau dispozitive mobile, au preferat să păstreze tot ce e mai bun pentru Computex.

Trei produse ASUS au captat atenția presei de specialitate în luna mai 2015, drept urmare, Alex de la ASUS North America a realizat o scurtă prezentare.

Trei produse ASUS pentru luna mai: ZenFone 2, Turbo GTX 970 și UX501

ASUS ZenFone 2 este deja un telefon pe care publicul a început să-l cunoască. Terminalul va ajunge și în România de la mijlocul lunii iunie și va reprezenta cu singuranță cea mai bună alegere dacă analizăm factorii calitate/performanță/preț.

Placa video ASUS Turbo GTX 970 va fi cu siguranță pe placul pasionaților de jocuri. Placa este construită cu mare atenție și beneficiază de un ventilator centrifugal ce absoarbe aerul din ambele laterale. Ventilatorul dispune de doi rulmenți, astfel încât să-și păstreze caracteristicile un timp cât mai îndelungat.

ASUS Zenbook UX501 este un portabil stilat, pentru oamenii de afaceri sau lucrătorii din corporații. UX501 se asortează perfect unei ținute office, completând prin performanțele sale arsenalul aflat la dispoziția unui profesionist.