HomeStiriPrezentare video ASUS Transformer Book T300 Chi
Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

Prezentare video ASUS Transformer Book T300 Chi

ASUS Transformer Book T300 Chi este cel mai elegant portabil al acestei veri. Cu o grosime de numai 1.65 cm atunci când e andocat la tastatură, T300 Chi oferă un aspect stilat, ce adăugă strălucire unei ținute business.

T300 Chi are un ecran IPS de îmbunătățit cu tehnologia ASUS TruVivid, ce oferă unghiuri largi de vizualizare, claritate și luminozitate. Ecranul are diagonala de 12,5 inci, o rezoluție de 2560×1440 pixeli (WQHD) și o densitate de 235ppi pentru o grafică incredibil de clară și detaliată.

T300-chi-altshift

Trecerea între tabletă și laptopul puternic este posibilă printr-o balama magnetică cu design unic, ce utilizează magneți puternici cu neodim, montat cu atenție pentru a asigura securitate, fiabilitate și o prindere precisă de fiecare dată. Tastatura confortabilă, cu taste foarte ergonomice este conectată prin Bluetooth și are o rază de acțiune de până la 20m. Stocarea SSD, ultra-rapidă, este utilizată de toate modelele Chi, oferind performanțe de până la 9 ori mai rapide decât cele cu hard disk-uri. Transformer Book Chi dispune de conectivitate USB 3.0.

Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

Vârful gamei, ASUS Transformer Book T300 Chi este disponibil la vânzare la un preț de aproximativ 3750 lei (TVA inclusiv). Motorizat de procesorul Intel Core M, noul dispozitiv 2-în-1 oferă performanțe fluide în activitățile zilnice, fie că e vorba de lucru sau de divertisment. Rulează sistemul de operare Windows, oferind confortul de neegalat al unui laptop ce se transformă instant într-o tabletă.

“ASUS Transformer Book Chi oferă mobilitate, divertisment și productivitate. Sunt tablete elegante și accesibile oriunde, ce se transformă în laptopuri atunci când e nevoie”, a spus Ciprian Donciu, Country Manager ASUS România.

Prezentare video ASUS Transformer Book T300 Chi

ASUS Transformer Book Chi T300

ASUS Transformer Book Chi T300

ASUS Transformer Book T300

ASUS Transformer Book T300