HomeProduseASUS Zenfone 2 în România – VIDEO
ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2 în România – VIDEO

Noua gama de telefoane ASUS Zenfone 2 a ajuns oficial în România. Dacă modelul ZenFone 2 ZE500CL poate fi cumpărat deja în una din cele trei variante cromatice (alb, roșu, negru) cu aproximativ 900 de lei (TVA inclus), vârful gamei, ZE551ML, poate fi precomandat, prețul fiind de aproximativ 1650 de lei (TVA inclusiv). Acesta este primul terminal mobil cu 4GB RAM și încorporează un procesor Intel Atom™ Z3580 Quad Core la 2.3GHz. Vă invităm să-l urmăriți într-o prezentare video recentă.

Telefonul are un ecrran de 5.5 inci la rezoluție Full HD, 4GB RAM și 32 sau 64 GB spațiu de stocare. Adăugând capacitatea dual sim și posibilitatea de extindere a spațiului de stocare cu ajutorul unui card micro SD, obținem un smartphone puternic și competitiv în oferta actuală a pieței.

ASUS Zenfone 2 are o forma anatomică, gândită să confere un pentru confortul maxim în timpul utilizării. Curbura spatelui smartphone-ului atinge doar 3.9 mm în cel mai subțire punct al său, iar ecranul are o ramă foarte îngustă. Forma a fost rafinată ca urmare a conceptului de design Ergonomic Arc, ce încorporează un control intuitiv cu ajutorul tastei de sub camera principală a aparatului, ceea ce pune la îndemâna utilizatorului, într-o locație perfect naturală principalele butoane de control ale smartphone-ului. Drept urmare, noua și eleganta formă a noului Zenfone 2 este extrem de confortabilă în timpul utilizării.

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2

Timpul de răspuns al touchscreen-ului este foarte rapid, de doar 60 de milisecunde, cu mult înaintea concurenței ce înregistrează de obicei o întârziere de 80 sau chiar 100 de milisecunde. Asta înseamnă că interacțiunea cu ASUS Zenfone 2 este foarte cursivă, fără lag, iar jocurile și aplicațiile vor răspunde mai rapid la comenzile utilizatorului.

Zenfone 2 implementează tehnologia DUAL SIM, Dual Active ceea ce înseamnă că puteți instala două cartele SIM în aparat, ambele fiind active simultan, în așa fel încât, atunci când purtați o convorbire pe unul dintre SIM-uri, puteți primi mesaje sau apeluri pe al doilea SIM. Dacă vreți să răspundeți rapid la al doilea apel, o puteți face fără probleme punând prima convorbire în stand-by, pentru ca imediat după finalizarea apelului secundar să vă puteți întoarce rapid la convorbirea inițială.

Cipul wireless integrat în ASUS Zenfone 2 este de ultimă generație, respectiv 802.11 AC ceea ce garantează o viteza de transfer de până la 433 megabiți pe secundă, ceea ce face ca aplicațiile și navigarea pe internet să fie printre cele mai rapide de până acum. De asemenea, telefonul oferă cel mai nou standard wireless 4G LTE oferind o viteză de transfer, de până la 250 megabiți pe secundă.

Aparatul este echipat cu un display Full HD 1920 x 1080 pixeli, cu tehnologie IPS. Permite unghiuri de viualizare de 178 de grade, iar densitatea de 403 pixeli per inch conduce la imagini foarte clare cu nuanțe bogate, foarte apropiate de realitate. Pentru cea mai bună claritate și luminozitate ASUS Zenfone 2 apelează la tehnologia TruVivid.

Camera PixelMaster: Vezi ceea ce alții nu pot vedea

ASUS ZenFone 2 integrează o cameră PixelMaster de 13MP cu o diafragmă largă f/2.0 pentru a captura fotografii uimitoare, la rezoluție înaltă, cu zero latență. Modul Low Light activează tehnologia de contopire a pixelilor pentru a realiza fotografii cu 400% mai luminoase pe timp de noapte, fără a fi necesar un bliț. Atunci când este preferat blițul, ZenFone 2 apelează la Real Tone pentru a asigura nuanțe mai calde pentru piele și culori mai precise.

pixelmaster-hdr

Camera de pe ZenFone 2 are, de asemenea, mod Backlight (HDR) ce permite utilizatorilor să realizeze fotografii cu expunere uniformă și culori vii în scenele în care subiectul este poziționat între sursa de lumină și aparat, cum ar fi portretele la apusul soarelui. Utilizând tehnologia de îmbunătățire a pixelilor pentru creșterea contrastului cu până la 400%, modul Backlight (HDR) garantează că subiecții ies în evidență în mod clar și nu au umbre. Pentru aceia care urmăresc reglajele fine ale camerei cum ar fi ISO, viteza de declanșare și multe altele, modul manual oferă o experiență asemănătoare cu cea DSLR direct pe smartphone.

pixelmaster-lens

ZenFone 2 este, de asemenea, echipat cu o cameră frontală de 5MP cu o deschidere largă de 85 de grade, perfect proiectată pentru realizarea fotografiilor „selfie” cu înfrumusețarea imaginii în timp real. Cei care doresc o fotografie alături de prieteni sau una care să includă mai mult din peisaj, pot apela la modul panoramic ZenUI Selfie Panorama cu un unghi de captură de până la 140 de grade.

pixelmaster-lowlight

Printre accesoriile opționale ale telefonului găsim o husa ce îmbunătățește gripul handset-ului, înlocuind capacul original și care protejează suplimentar ecranul, oferind printr-o fereastră circulară informații detaliate despre apelurile primite precum și despre alte funcții, fără a fi nevoie sa accesați direct ecranul aparatului.

accessory-overview-cover

Cel de-al doilea accesoriu opțional este un acumulator extern cu o capacitate de 10.050 mAh, ce poate încărca de câteva ori bateria de 3000 de mAh a telefonului, extinzând cu mult durata de funcționare a acestuia.

accessory-overview-zenpower

Libertate, conectivitate și exprimare – sunt cuvintele care formează fundația interfeței mobile ASUS ZenUI. Acești trei piloni au inspirat schimbările evolutive ale interfeței ZenUI pentru ZenFone 2. Cea mai recentă versiune oferă o experiență mai simplă și mai inteligentă, cu un format nou ce utilizează spații albe pentru un design aerisit, plasând informațiile în față, în zona centrală pentru o interacțiune simplă. ZenFone 2 este primul smartphone din lume ce oferă tuturor abilitatea de a-l personaliza complet pentru a se potrivi stilului personal și preferințelor de utilizare, incluzând lansarea aplicațiilor, temele, corpul caracterelor, icoanele și multe altele.

asus-zen-ui
ZenUI are multe funcții noi incluzând: ZenMotion, SnapView, securitate Trend Micro și ZenUI Instant Updates – ce asigură securitate și intimitate, oferind o experiență perfectă.

  • ZenMotion este o colecție de gesturi tactile intuitive, fiecare oferind un nou mod de interacțiune cu ZenUI, permițând accesul simplu și rapid la funcțiile accesate frecvent cum ar fi modul One Hand sau Do It Later.
  • SnapView este o funcție de securitate ce asigură confidențialitate pentru aplicații, fotografii și fișiere. SnapView permite utilizatorilor să-și păstreze separat informațiile personale și pe cele de business
  • Trend Micro este integrat cu browserul ZenUI pentru securitate web totală.
  • ZenUI Instant Updates este o nouă metodă pentru a păstra aplicațiile ZenUI la zi. Cu ZenUI Instant Updates, dezvoltatorii aplicațiilor ASUS pot face imediat update-uri, evitând întârzierile ce apar între lansarea aplicațiilor, asigurând totodată cea mai bună experiență de lucru pentru utilizatorii de ZenFone 2.