HomeStiriASUS Transformer Book Flip TP200 – laptopul care face Yoga
ASUS Transformer Book Flip TP200

ASUS Transformer Book Flip TP200 – laptopul care face Yoga

ASUS Transformer Book Flip TP200 este un model ușor și subțire ce completează seria Flip. Acesta dispune de un ecran cu diagonala de 11.6 inci și o autonomie de până la 8 ore, fiind alegerea ideală ce poate înlocui câteva dispozitive, oferind în același timp mai multă mobilitate.

Datorită balamalei inovatoare cu deschidere la 360 de grade, ecranul modelului TP200 poate fi întors în orice unghi dorit. Învelișul exterior este metalic și poate rezista la inerentele zgârieturi de zi cu zi.

ASUS Transformer Book Flip TP200 cu windows 10

TP200 beneficiază de sistemul de operare Windows 10 preinstalat și de asistentul personal Cortana cu recunoaștere vocală, fiind pregătit din primul moment pentru productivitate la parametri maximi.

ASUS Transformer Book Flip TP200

ASUS Transformer Book Flip TP200

Noul mod Windows 10 Continuum configurează în mod automat dispozitivul alegând interfața ideală pentru modelul tabletă sau pentru tastatura fizică, trecerea de la un mod la altul fiind efectuată instant. TP200 este, de asemenea, primul laptop versatil de 11.6 inci din lume care dispune de portul USB 3.1 Tip-C și de posibilitățile extinse ale conectorului său reversibil.

ASUS Transformer Book Chi: Același portabil 2-in-1 uimitor, culori noi!

Seria Transformer Book Chi este iubită de utilizatori grație aspectului elegant și stilat, dar și datorită tehnologiei exclusive ASUS ThermoMaster ce pune în valoare performanțele procesorului Intel Core M. Aspectul portabilelor Chi este acum și mai plăcut, odată cu disponibilitatea noii culori argintiu-cristal. Această nuanță subtilă și sofisticată completează modelul fabricat din aluminiu, conferindu-i mai multă strălucire.

ASUS Transformer Book Chi T300

ASUS Transformer Book Chi T300