HomeStiriROG găzduiește o reuniune de overclocking extrem la Computex

ROG găzduiește o reuniune de overclocking extrem la Computex

HWBOT World Tour 2015

Republic of Gamers (ROG) este partener principal al celui mai mare eveniment dedicat overclockingului extrem, desfășurat în perioada Computex 2015, unul dintre cele mai importante târguri IT din lume.

Organizat de HWBOT, în colaborare cu ROG, Hyper, Seasonic, Intel, DimasTech și OverClocking-TV, evenimentul se va desfășura în perioada 6 – 8 iunie 2015 la MakerBar, lângă celebra piață de calculatoare GuangHua din Taipei. Acesta este cel de-al treilea și ultimul eveniment din cadrul HWBOT World Tour 2015, fiind totodată prezentarea finală pentru HWBOT World Series, o căutare continuă a celor mai talentați overclockeri din lume.

Vizitatorii zonelor ROG OC Showdown și HWBOT World Series vor putea să-i întâlnească pe cei mai cunoscuți overclockeri din lume și să-i urmărească pe parcursul concursului. Premiile pentru învingători includ sume de bani și o mulțime de produse ROG, în frunte cu placa de bază Rampage V Extreme.

Participanții se pot înregistra la adresa: https://www.eventbrite.com/e/hwbot-world-tour-2015-rog-oc-showdown-asia-tickets-16214949350

Cei care nu vor putea ajunge la Computex vor putea să urmărească transmisiile live pe parcursul celor trei zile la adresa http://twitch.tv/overclockingtv, furnizată de OverClocking-TV.

Telespectatorii transmisiilor live vor avea șansa să câștige premii atractive și produse ROG, incluzând tricouri și șepci ROG OC Showdown, conectori ROG Enthusiast SLI Bridge, căști ROG și ASUS Strix și mouse paduri Strix.

Overclocking de clasă mondială la ROG OC Showdown

ROG OC Showdown Area există pentru a-i încuraja pe cei mai talentați overclockeri din lume să stoarcă maximum de performanță de la PC-urile de ultimă oră, provenite de la unii dintre cei mai buni producători de pe planetă. Participanții vor concura pentru a doborî cele mai bune scoruri în 13 benchmarkuri țintă, incluzând patru recorduri mondiale, șapte locuri I și două locuri I la secțiunea hardware. Echipamentul hardware-ul pentru overclocking este fabricat de partenerii evenimentului: ROG, HyperX, Intel și Seasonic. La sfârșitul evenimentului, câștigătorii care vor doborî recorduri mondiale vor fi recompensați fiecare cu titlul ‘WR’ și 750 de dolari, în timp ce primul loc la nivel global și primul loc la secțiunea hardware vor primi 250 de dolari. Fondul total de premii este de 5.250 USD.

HWBOT World Tour Series 2015

În faza a treia a World Tour 2015, fiecare overclocker cu un banc de lucru alocat este eligibil pentru a concura în competiția World Series. Hardware-ul este limitat la produsele partenerilor: ASUS, HyperX, Intel și Seasonic.

Competiția va fi divizată în trei etape: puncte hardware în SuperPi 1M, punctaj țintă în SuperP 1M și Cinebench R15. Câștigătorii vor fi recompensați cu o mulțime de premii, incluzând o viitoare placă video, o placă de bază ROG Rampage V Extreme, un kit de memorie HyperX DDR4 și un SSD HyperX. Premiile în bani vor fi acordate primilor trei clasați, suma totală fiind de două ori mai mare decât veniturile obținute din bilete.

Mai multe șanse de câștig

ROG va oferi și o competiție online globală, deschisă oricărui participant, dotată cu premii tentante incluzând: plăci grafice ASUS Matrix R9 290X, plăci de bază microATX Maximus VII Gene, kit de memorie HyperX DDR4 3333MHz și sursă de alimentare Seasonic Snow Silent 1050W.

Concursul online se va lansa în data de 29 mai 2015 și se va încheia în data de 14 iunie 2015. Înscrierile se pot face la adresa: http://url.hwbot.org/1HsfWju.