HomeStiri#100DaysOfZen – O colecție foto de neratat!
ASUS Zenfone 2

#100DaysOfZen – O colecție foto de neratat!

ASUS ZenFone 2 nu numai că este un telefon excepțional ci poate fi și o cameră foto extraordinară care vă poate pune în valoare creativitatea.

ASUS împreună cu artistul Robert Jahns, recunoscut pentru fotografiile sale de pe Instagram, vă dă posibilitatea să aratați publicului larg cele mai bune creații ale dumneavoastră. Campania ASUS „100 Days Of Zen” va călători prin întreaga lume selectând oameni care doresc să facă parte din „cea mai grozavă colaborare foto din lume”.

Cei care doresc să aibă șansa de a lucra cu Robert Jahns pot urmări clipul de mai jos și pot accesa siteul campaniei: http://www.asus.com/campaign/zenfone2

#100DaysOfZen – The Greatest Photo Collaboration

ASUS ZenFone 2 dispune de una dintre cele mai avansate camere foto montate pe un telefon mobil.

Camera PixelMaster de 13MP, cu o diafragmă largă f/2.0, capturează fotografii deosebite cu latență zero. Utilizatorii au la dispoziție un mod de fotografiere Low Light, care contopește pixelii, realizând fotografii cu 400% mai luminoase pe timp de noapte și modul HDR (Backlight) ce permite realizarea de fotografii cu expunere uniformă și culori vii chiar și atunci când subiectul este așezat între sursa de lumină și telefon.

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2