HomeStiriSala Gotham din New York a fost scena lansării noului ZenFone 2 în America
Lansare ASUS Zenfone 2 în America de Nord

Sala Gotham din New York a fost scena lansării noului ZenFone 2 în America

Lansare ASUS Zenfone 2 în America de Nord

Lansare ASUS Zenfone 2 în America de Nord

Evenimentul de lansare al noului telefon ASUS ZenFone 2 în America de Nord, din data de 18 mai 2015, a reunit jurnaliști, bloggeri dar și oameni cu influență pe rețelele sociale. Toți participanții la acest eveniment, organizat în sofisticata sala Gotham din New York, au avut ocazia să intre în contact cu primul telefon din lume cu 4GB de memorie RAM.

ZenFone 2 (ZE551ML) are un design ergonomic, complet nou, un ecran IPS Full HD de 5.5 inci, camere PixelMaster 13MP/5MP și procesor Intel Atom 64 biți la 2.3GHz. Telefonul oferă performanțe deosebite în orice context grație celor 4GB de memorie RAM și posibilităților de a stabili conexiuni 4G/LTE. Pe lângă structura hardware foarte robustă, ASUS a adăugat o interfață grafică proprie și software-ul de securitate Trend Micro pentru o navigare web sigură.

Noul ASUS ZenFone 2 va fi disponibil în America de Nord prin intermediul magazinelor Amazon, Newegg, B&H sau Groupon. Mai jos puteți vedea câteva imagini de la evenimentul de lansare al noului ASUS ZenFone 2 în America de Nord.

ASUS ZenFone 2 a fost lansat în America de Nord

Mai multe detalii despre ASUS Zenfone 2 puteți găsi la adresa: http://www.asus.com/Phones/ZenFone_2_ZE551ML/

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2