HomeStiriASUS a premiat câștigătorii de la Dreamhack București 2015

ASUS a premiat câștigătorii de la Dreamhack București 2015

Cei care nu au fost prezenți la standul ASUS, în momentul extragerilor din serile de vineri, sâmbătă și duminică (24, 25, 26 aprilie 2015) au fost contactați pentru a intra în posesia premiilor. Câștigătorii extragerilor organizate la standul ASUS din cadrul Dreamhack București 2015 au fost răsfățați cu premii constând în tricouri, șepci, mauși ROG GX1000 și rucsacuri ROG Nomad.

Negru Naum a răspuns prompt și a intrat în posesia premiului câștigat la Dreamhack Bucharest 2015 – un mouse de gaming ROG GX1000.

Negru_Naum

Mouse-ul ROG GX1000 este foarte apreciat de jucătorii cu experiență. Acesta este dotat cu un senzor laser de înaltă precizie, având rezoluție de 8200dpi. Mouse-ul utilizează piciorușe din PTFE (teflon) cu ajutorul cărora glisează literalmente pe aproape orice suprafață, în timp ce greutățile ajustabile permit jucătorilor să regleze masa mouse-ului conform propriului stil de joc.

Patru niveluri în reglarea rezoluției și indicatoarele LED (roșu, portocaliu, verde, negru) dau jucătorilor abilitatea de a schimba instant și de a verifica rezoluția mouse-ului de la 50dpi la un impresionant nivel de 8200dpi. Șase macrocomenzi și funcții speciale de gaming, precum reglarea vitezei de răspuns, pot fi accesate și personalizate printr-o interfață intuitivă, ajutând jucătorii să-și regleze preferințele prin câteva click-uri.

ROG GX1000

ROG GX1000