HomeStiriRecapitulare pentru luna aprilie 2015: Sabertooth X99, Transformer Book Chi și MX27AQ

Recapitulare pentru luna aprilie 2015: Sabertooth X99, Transformer Book Chi și MX27AQ

T300-chi-altshift6

Luna aprilie 2015 a fost marcată de produse remarcabile din punct de vedere al designului. Dacă în cazul portabilelor Chi, designul deosebit de elegant este elementul principal pe care definește întreaga serie, în cazul plăcii de bază Sabertooth X99, ASUS a construit o adevărată operă de artă ce nu ar trebui ascunsă într-o carcasă banală.

Portabilele ASUS Transformer T100 Chi și T300 Chi au fost în cadrul standului ASUS de la Ziua Comunicațiilor, eveniment organizat la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Lansate în România la sfârșitul lunii martie, noile tablete convertibile în laptopuri beneficiază de finisaje premium. Carcasa este un monobloc de aluminiu, grosimea lui T300 Chi andocat la tastatură fiind de doar 1,65 cm. Marginile sunt șlefuite cu diamante, adăugând strălucire corpului metalic elegant.

T300-chi-altshift4

ASUS Transformer Book Chi T300 integrează noul procesor Intel Core M, construit pe microarhitectură Broadwell, în procesul de fabricație pe 14 nm. Neavând nevoie de ventilator, Transformer Book Chi este rapid și silențios, cu o autonomie energetică extinsă.
În clipul de mai jos, Alex Taylor de la ASUS North America ne prezintă noile produse: placa de bază Sabertooth X99, portabilelele Transformer Book Chi și monitorul MX27AQ.

Principalele produse ale lunii aprilie

În România, prețurile aproximative sunt 2300 lei (TVA inclus) pentru T100 Chi și 3750 lei (TVA inclus) pentru T300 Chi.