HomeCampanii si concursuriRouterul ASUS RT-AC87U este premiul bătăliei BLOGWARS!
ASUS RT-AC87U

Routerul ASUS RT-AC87U este premiul bătăliei BLOGWARS!

ASUS RT-AC87U

ASUS RT-AC87U

BLOGWARS revine cu o nouă luptă unu la unu, între arenait.net și gadget.ro. Cele două bloguri colective reprezentate de Darius Jula și Emil Dragotă luptă pe seama celui mai puternic router wireless gigabit dual-band de pe piață: ASUS RT-AC87U. Acesta este și premiul pus pe care îl poți câștiga dacă citești review-urile și votezi articolul preferat, completând formularul disponibil pe această pagină.
Vizitatorii care doresc să participe la acest concurs pot citi cele două review-uri de mai jos și își pot alege favoritul completând formularul de pe această pagină.

Durata concursului/perioadei de votare este până pe: 23 martie 2015 la ora 12.00 – Regulamentul general al campaniilor BLOGWARS 1 vs. 1 Fight

ASUS RT-AC87U oferă viteze de transfer ridicate, de până la 1734 Mbps pe frecvența de 5GHz, plus viteze de top de până la 600 Mbps pe gama de frecvențe de 2.4 GHz, pentru o lățime de bandă totală de până la 2334 Mbps.

Routerul permite streamingul de conținut 4K/UHD și se descurcă excelent chiar și atunci când sunt transferate pachete multimedia de mari dimensiuni. RT-AC87U este echipat cu antene separate pentru fiecare dintre cele patru emițătoare de semnal, oferind performanțe wireless ridicate pentru mai mulți utilizatori datorită sistemului 4×4 MIMO (MU-MIMO).

Placa de bază a routerului ASUS RT-AC87U

Placa de bază a routerului ASUS RT-AC87U

Secretul routerului ASUS RT-AC87U constă în arhitectura hardware cu procesore dedicate. Pe lângă procesorul principal dual-core, tactat la 1 GHz, există un alt procesor dual-core dedicat exclusiv cerințelor conexiunii Wi-Fi 5GHz 4×4.