HomeStiriUn cadou digital de Valentine’s Day

Un cadou digital de Valentine’s Day

Valentine’s Day e un moment de bucurie și un bun prilej de a petrece clipe minunate alături de persoana dragă. Dincolo de sărbătoarea comercială există emoția și bucuria întâlnirilor, timpul petrecut într-un mod extrem de plăcut și amintirile adolescentine ce rămân întipărite în memoria de lungă durată.

ASUS oferă tinerilor o aplicație gratuită pentru generarea de felicitări virtuale. MiniMovie este o aplicație pentru Android foarte simplu de utilizat, ce permite finalizarea unui proiect într-un timp scurt. Tot ce aveți de făcut este să urmăriți pașii următori:

Pasul 1. Selectați fotografiile favorite
Pasul 2. Aplicați tema pe care o doriți, previzualizați și creați clipul
Pasul 3. Trimiteți clipul către persoana dragă sau partajați-l pe Facebook, Youtube sau pe alte servicii populare.

Aplicația MiniMovie de la ASUS poate fi descărcată gratuit din Google Play.

Valentine’s Day este Ziua Îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbatorește pe data de 14 februarie. Ziua comemorează pe Sf. Dwynwen, sfântul patron al îndrăgostiților galezi. În Franța, o țară tradițional catolică, Valentine’s Day este cunoscută simplu drept Sfantul Valentin și este sarbatorită ca în restul țărilor occidentale.

În România, sărbătoarea tradițională pentru iubiți este Dragobete care este sărbătorită pe 24 februarie. Numele vine de la un personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fiul Babei Dochia. Etimologic, o parte din numele de Dragobete poate fi găsit și în cuvântul romanesc dragoste.