HomeStiriEcranele QHD+ fac diferența
ASUS ZenBook UX305

Ecranele QHD+ fac diferența

ASUS ZenBook UX305

ASUS ZenBook UX305

ASUS echipează noile portabile Zenbook cu ecrane QHD+ ce oferă imagini cu detalii incredibile. Densitatea mare a matricei IPS ajută la definirea clară a contururilor și dau mai multă putere nuanțelor coloristice ce fac tranziția între obiecte și fundal. Fotografiile realizate cu aparate aparatele foto DSLR, ce au de regulă rezoluții mari, sunt afișate mai fidel, numărul pixelilor comasați fiind sensibil mai mic.

Modelul ZenBook UX305, spre exemplu, vine echipat cu un ecran IPS cu diagonala de 13.3 inci și rezoluție QHD+ de 3200×1800 pixeli. Acesta are de 5 ori rezoluția unui ecran HD standard și dispune de o densitate de 275 ppi pentru imagini clare, vii și realiste. Cu o luminozitate de 300cd/mp, o rată de contrast de 770:1 și o acoperire anti-reflex, negrul este profund, albul este uimitor de pur, iar gama largă de culori (72% NTSC) asigură acuratețea tonurilor.

ASUS ZenBook UX303

ASUS ZenBook UX303

Interfața tactilă este elementul central al noului ZenBook UX305. Cu un ecran tactil ultra-senzitiv, touchpad precis cu atingeri multiple, suport Smart Gesture și o tastatură iluminată, UX305 este conceput să ofere o experiență senzitivă.

ASUS ZenBook UX305. Frumos și rapid în același timp

Puteți afla mai multe despre portabilele ASUS Zenbook vizitând minisiteul special creat.