HomeStiriDouă sisteme ASUS unice pentru sărbătorirea a 500 de milioane de plăci de bază vândute

Două sisteme ASUS unice pentru sărbătorirea a 500 de milioane de plăci de bază vândute

Fabricarea a 500 de milioane de plăci de bază este o performanță extraordinară pentru orice companie din industria IT. La acest număr impresionant s-a ajuns în peste 25 de ani de proiectare, dezvoltare și perfecționare. Pentru a sărbători această realizare extraordinară, ASUS a colaborat cu doi moderi celebri: Ace Finland și Richard Surroz AKA „Darth Beavis” pentru a crea două sisteme unice pe care le puteți vedea mai jos.

Două sisteme ASUS unice pentru sărbătorirea a 500 de milioane de plăci de bază vândute

Mâine, 12 februarie, ASUS încheie competiția la finalul căreia va oferi un PC unic bazat pe placa Sabertooth Mark S în ediție limitată, montată într-o carcasă personalizată ASUS TUF. Lista premiilor săptămânale a inclus routere RT-AC87U dual-band AC2400, proiectoare S1 Mobile LED și ultra-compactul VivoPC VM40B.

ASUS este o companie globală cu peste 13.600 de angajaţi în întreaga lume și o echipă de cercetare și dezvoltare formată din 4.500 de ingineri. În anul 2013, ASUS a obținut o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD. O bună parte din acești bani sunt folosiți în cercetare pentru a crea produse cu adevărat incredibile.

ASUS_Mod