HomeStiriASUS POSEIDON GTX980 este alegerea ideală pentru competițiile de gaming
ROG POSEIDON GTX 780

ASUS POSEIDON GTX980 este alegerea ideală pentru competițiile de gaming

Plăcile video sunt selectate cu atenție de gamerii cu experiență ce doresc să obțină performanțe în sportul electronic. Acțiunea dintr-un joc se derulează cu rapiditate, jucătorii fiind nevoiți să efectueze un număr mare de mișcări pe secundă pentru a domina câmpul de luptă. Timpul de reacție și intuiția de moment diferă de la un om la altul însă performanța plăcii video trebuie să se ridice întotdeauna la cel mai înalt nivel.

Placa video ASUS POSEIDON-GTX980 a fost testată de cei mai cunoscuți jurnaliști IT din România concluziile arătând că acest model se ridică la cele mai înalte standarde.

Despre placa video ASUS POSEIDON-GTX980, redactorul ITFiles.ro spune următoarele:

Vârful de gamă – GeForce GTX 980 – este cu siguranţă un model la care tânjesc toţi pasionaţii de jocuri, atât datorită nivelului de performanţă foarte bun, cât şi datorită eficienţei energetice excelente. Şi plecând de la această soluţie grafică, ASUS au creat o placă video modernă, ce respectă toate cerinţele entuziaştilor contemporani. POSEIDON-GTX980-P-4GD5 foloseşte un chipset GM204 cu 2048 unităţi de procesare tactate la 1178MHz, sau 1279MHz cu Boost, în condiţiile în care valoarea standard este de 1126MHz sau 1216MHz cu Boost. Memoria video GDDR5 cu capacitatea de 4GB foloseşte frecvenţa standard – 7010MHz.

ROG POSEIDON GTX 780

ROG POSEIDON GTX 780

ITFiles.ro a efectuat teste în cele mai cunoscute jocuri cum ar fi: Crysis 2, Hitman Absolution, Bioshock Infinite, Tomb Raider, etc. dar și în benchmark-urile: PCMark și 3DMark.

După toate cele prezentate, cred că orice aş mai putea adăuga este de prisos. Soliditatea design-ului este incontestabilă, iar eficienţa soluţiei de răcire este demonstrată atât de temperaturile obţinute, cât şi de nivelul de zgomot foarte scăzut. În Idle, zgomotul este neglijabil şi de multe ori acoperit de motorul harddisk-ului, iar în sarcină nu este suficient de puternic pentru a deranja pe cineva. Iar pentru pretenţioşi există în mod evident posibilitatea conectării unei instalaţii de răcire cu apă. Despre nivelul de performanţă chiar oferit chiar nu se mai poate adăuga nimic în condiţiile în care GeForce GTX 980 poate rula orice joc la rezoluţie WQHD, iar implementarea ROG Poseidon este livrată din fabrică cu frecvenţe mărite.

Este deci evident că ROG Poseidon GTX 980 este o placă video potrivită pentru orice gamer cu pretenţii foarte mari, dar şi cu buget pe măsură. Căci la un preţ de achiziţie de circa 3300 Lei, modelul se adresează din păcate unui public exclusivist, fără a ieşi însă din tiparul de preţ specific soluţiilor grafice cu arhitectură NVIDIA Maxwell.

Puteți afla mai multe despre placa video ASUS POSEIDON-GTX980 accesând articolul: Orice entuziast ar trebui să încerce un ROG Poseidon GTX 980 publicat pe ITFiles.ro

Galerie foto ROG Poseidon GTX 980