HomeStiriASUS RT-AC87U stabilește un nou nivel de performanță pentru un router wireless
ASUS RT-AC87U

ASUS RT-AC87U stabilește un nou nivel de performanță pentru un router wireless

ASUS RT-AC87U este cu siguranță cel mai rapid router din lume destinat consumatorului casnic. Forța sa constă într-un hardware avansat ce reușește să atingă 2334 Mbps prin combinarea a două benzi de frecvență (2.4GHZ și 5GHz). Routerul poate stabili conexiuni IEEE 802.11a/b/g/n/ac în rețele IPv4 și IPv6.

ASUS RT-AC87U cu procesor dual-core la 1.2GHz

RT-AC87U a fost creat pentru performanțe de excepție. Astfel, pe lângă procesorul său principal dual-core, tactat la 1 GHz, RT-AC87U mai dispune de asemenea de un procesor dual-core separat, dedicat exclusiv cerințelor conexiunii Wi-Fi 5GHz 4×4. Prin urmare, spre deosebire de routerele echipate cu un singur procesor dual-core tactat la 1.2 GHz, RT-AC87U suportă viteze de transfer Wi-Fi-spre-USB de până la două ori mai rapide și poate atinge performanțe totale cu până la 50% mai bune chiar și în cazul rețelelor foarte aglomerate, ce deservesc clienți multiplii.

Placa de bază a routerului  ASUS RT-AC87U

Placa de bază a routerului ASUS RT-AC87U

Nu numai viteza contează la un router. ASUS RT-AC87U oferă latențe reduse, jocurile în rețea funcționând impecabil. Mai mult, utilizatorii vor putea urmări filme 4K/UHD fără să-și facă griji în ceea ce privește lățimea de bandă.

ASUS RT-AC87U

ASUS RT-AC87U


Dotat cu o antenă separată, cu nivel ridicat de achiziție a semnalului, pentru fiecare dintre cele patru emițătoare de semnal, acest router permite utilizatorului să se bucure de adevărata performanță wireless 4×4 MIMO (MU-MIMO), ce depășește cu mult soluțiile rivale și oferă o performanță de top pentru toate dispozitivele wireless.

Prima antenă 4×4 MU-MIMO din lume cu tehnologie AiRadar ”universal beamforming” oferă performanță de neegalat în utilizare și o arie de acoperire până la 465 m².

Prezentare ASUS RT-AC87U

Puteți afla mai multe detalii despre routerele ASUS pe pagina oficială.