HomeStiriMai mult ca perfectul – Noul ASUS All-in-One PC ET2323
ASUS All-in-One PC ET2323

Mai mult ca perfectul – Noul ASUS All-in-One PC ET2323

Noile calculatoarele All-in-One de la ASUS ating perfecțiunea. Designul rafinat ascunde cea mai nouă tehnologie disponibilă în prezent pe piață. Noul ASUS All-in-One PC ET2323 are montat în spatele matricei IPS Full HD de 23 de inci un procesor Intel Core i7 din a cincea generație. Calculele grafice sunt asigurate de un chipset NVIDIA GeForce GT840M cu 1GB memorie video.

ASUS All-in-One PC ET2323 și caracterul practic

Așa cum ne-a obișnuit, ASUS pune mare accent pe caracterul practic al produselor sale. Baza calculatorului a fost transformată într-un sistem de andocare wireless pentru dispozitivele mobile. Sub suprafața atent finisată se ascunde un receptor NFC și un încărcător Qi wireless. Transferul fotografiilor realizate cu telefonul pe calculator se poate face foarte simplu prin așezarea dispozitivului mobil pe baza NFC.

ASUS All-in-One PC ET2323

ASUS All-in-One PC ET2323

De asemenea, încărcarea telefoanelor și tabletelor compatibile se poate face fără cabluri și fără adaptoare. ASUS All-in-One PC ET2323 elimină cablurile, aglomerările de cabluri și numeroasele adaptoare care însoțesc dispozitivele mobile. În clipul de mai jos puteți vedea noul ASUS All-in-One PC ET2323 și o parte din caracteristicile sale.

ASUS All-in-One PC ET2323

ASUS All-in-One PC ET2323

Prezentare ASUS All-in-One PC ET2323

Specificațiile complete ale modelului ASUS All-in-One PC ET2323 pot fi găsite pe pagina oficială: http://www.asus.com/AllinOne_PCs/ET2323INTH/specifications/