HomeEvenimenteVino să descoperi laptopurile ASUS la Târgul IT din Constanța
ASUS prezintă Transformer Book T100

Vino să descoperi laptopurile ASUS la Târgul IT din Constanța

Trăim într-o lume a vitezei, fie că vorbim de reacţie, de trend sau de evoluţie. Aceste atribute pot fi personale, la fel cum pot descrie şi industria IT în sine, aflată într-o continuă înnoire şi autodepăşire a performanţelor. Această lume fascinantă, în care suntem cu toţii implicaţi, indiferent de statusul social sau puterea financiară, vine la Constanţa, într-unul dintre extrem de rarele evenimente de profil. Este vorba despre Târgul IT şi Gadgeturi de la Maritimo Shopping Center.

Standul ASUS Romania

Standul ASUS Romania

Gazda de sâmbătă: Dan Cadar, realizatorul emisiunii Zona IT

Începând de vineri, 10 octombrie 2014, de la ora 10.00, şi continuând sâmbătă, 11 octombrie şi duminică, 12 octombrie, de la ora 10.00, la Maritimo, în zona Intrării 3, sunteţi aşteptaţi să testaţi şi cele mai noi şi mai aventuroase propuneri ale marilor companii de IT din lume.

Sâmbătă, Târgul va avea ca amfitrion un invitat de marcă, pe Dan Cadar, unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori şi realizatori de emisiuni IT din România, care va participa la târg cu o serie de prezentări şi review-uri. Constănţenii care vor ajunge la Târgul IT de la Maritimo vor avea parte, pe parcursul întregului weekend, de multe surprize şi concursuri.

ASUS la Târgul IT şi Gadgeturi de la Maritimo Shopping Center

Vizitatorii târgului de IT din Maritimo Shopping Center vor putea descoperi următoarele produse ASUS, care beneficiază și de oferte promoționale în această perioadă, în magazinele Tonis Trade din Constanța:

  • Transformer Book T100TA-DK003H – preț promoțional: 1299 lei (TVA inclusiv) – Detalii despre T100
  • Transformer Book Flip TP550LD-CJ029H – preț promoțional: 2399 lei (TVA inclusiv) – Detalii despre Flip
  • ASUS X551MAV- SX386B – preț promoțional: 1199 lei (TVA inclusiv)
  • ASUS X451MAV-VX278P – preț promoțional: 899 lei (TVA inclusiv)
  • Transformer Book Flip TP300LA-DW067H – Detalii despre Flip

La acest târg ASUS îți propune Transformer Book T100 – un gadget compact, ușor, care poate fi folosit atât ca o tabletă cu Windows, cât și ca un laptop clasic. În spatele ecranului cu diagonala de 10.1 se află integrate toate componentele hardware, inclusiv bateria, astfel încât T100 să poată funcționa independent de tastatura dock. Autonomia de 11 ore oferă o mai mare libertate de mișcare, studenții și oamenii de afaceri având la dispoziție un instrument util, ce poate funcționa o întreagă zi. Noul model ASUS oferă software-ul Office Home and Student 2013.

ASUS prezintă Transformer Book T100

ASUS prezintă Transformer Book T100

ASUS Transformer Book T100 răspunde cerințelor de productivitate și mobilitate ale celor care activează în domeniul online, fiind accesibil unui public larg. Disponibilitatea aplicațiilor din mediul Windows, flexibilitatea de a opera atât ca tabletă, cât și laptop, precum și autonomia de până la 11 ore sunt atuurile care îi permit continuarea activității dincolo de limitele unui birou sau ale unui program. Modelel ASUS Transformer Book T100 sunt motorizate de procesoare Intel Atom, ce oferă suficientă putere de calcul în condițiile unui consum energetic redus. Utilizatorul beneficiază de un echilibru între multi-tasking și eficiență energetică.

Câștigă un Transformer Book T100 abonându-te la newsletterul ASUS România