HomeStiriPrezentare video pentru ASUS OC Socket
ASUS Rampage V Extreme

Prezentare video pentru ASUS OC Socket

ASUS a îmbunătățit socketul LGA 2011-3 și a exploatat resursele ascunse ale chipseturilor X99 și ale procesoarelor Intel. Fiind prima tehnologie din lume de acest fel, OC Socket este singurul instrument viabil pentru overclockerii care doresc să stabilească noi recorduri mondiale. ASUS a trimis această tehnologie spre patentare.

Comparație OC Socket vs LGA 2011-3 obișnuit

Comparație OC Socket vs LGA 2011-3 obișnuit

Diferențele dintre socketul obișnuit LGA 2011-3 și OC Socket sunt de natură hardware și includ prezența unor pini suplimentari. Cu ajutorul noilor magistrale este posibilă ce creșterea frecvențelor pentru procesor și memorii mai mult decât în cazul modelelor standard.
OC Socket este 100% compatibil cu noile procesoare Intel Haswell-E pe LGA 2011-3 și nu ridică niciun fel de probleme suplimentare.

Rampage V Extreme_3D1

ASUS OC Socket – prezentare video


ASUS a lansat recent plăcile de bază cu chipset X99 și primele modele din lume care integrează tehnologia OC Socket. Plăcile de bază ASUS X99 cu OC Socket pot atinge performanțe net superioare în raport cu orice alt model existent astăzi pe piață. Frecvențele obținute prin overclocking de plăcile de bază ASUS cu chipset Intel X99 domină topurile mondiale.

Lansarea placilor de baza ASUS X99