HomeStiriASUS a prezentat noile plăci de bază cu chipset X99

ASUS a prezentat noile plăci de bază cu chipset X99

ASUS și Intel au lansat astăzi noile plăci de bază cu chipset Intel X99. Evenimentul a avut loc în cadrul magazinului Mediadot din București și a reunit bloggeri, ziariști și pasionați de tehnologie.

ASUS Rampage V Extreme este o placă de bază construită cu gândul la gameri și la pasionații de overclocking. Placa beneficiază de o mulțime de funcții și dotări cu ajutorul cărora se pot obține performanțe imposibile pe alte sisteme. ASUS a apelat la experiența sa în construcția plăcilor de bază și a modificat socketul procesorului, folosind mai mulți pini pentru a crește frecvența și tensiunea de alimentare. Placa de bază ASUS Rampage V Extreme are și alte caracteristici surprinzătoare pe care le puteți descoperi în comunicatul de presă al companiei.

ASUS Rampage V Extreme

ASUS Rampage V Extreme

Alături de Rampage V Extreme, ASUS oferă și modelele X99-Deluxe, X99-Pro și X99-A, fiecare ditnre acestea având propriile avantaje. X99-Deluxe este modelul etalon al acestei serii fiind însoțit de un card de extensie ASUS Hyper M.2 x4 pentru un transfer ultra-rapid de 32Gbit/s. Placa dispune de OC Socket și 5-Way Optimization, două caracteristici ce vor fi extrem de apreciate de pasionații de jocuri și overclocking.

Lansare plăci de bază ASUS cu chipset X99 – galerie foto