HomeStiriBLOGWARS și-a desemnat câștigătorii
ROG G750jz

BLOGWARS și-a desemnat câștigătorii

BLOGWARS a adus anul acesta o competiție între doi blogger renumiți cu mii de fani pe Facebook. Dan Dragomir (computerblog.ro) și Radu Dumitru (nwradu.ro) s-au luptat pe seama laptopului de gaming ROG G750, propunându-le cititorilor câte un review. Pe de altă parte, bloggerii interesați puteau răspunde printr-un articol de ce și-ar putea dori un laptop G750. Votanții review-urilor au concurat pentru o tableta Fonepad 7 FE170CG Dual-SIM, cu 3G, în timp ce bloggerii au avut ca țintă premiul Tranformer Pad T100.

ROG G750jz

ROG G750jz

Lupta 1 versus 1 dintre Dan Dragomir și Radu Dumitru a fost monitorizată de 2644 de votanți. În urma centralizării voturilor, câștigătorul a fost desemnat Radu Dumitru. Review-ul său pentru ROG G750 a fost votat de 1638 de internauți.

Extragerea pentru câștigătorul tabletei Fonepad a fost efectuată cu ajutorul random.org iar filmul extragerii poate fi urmărit mai jos.

Extragerea câștigătorilor BLOGWARS

Câștigătorul tabletei Fonepad FE170CG este Sanda Cristea din Buzău. Sanda l-a susținut pe Nwradu.ro.
Pentru a două parte a concursului au fost selectați trei bloggeri:

Câștigătorul tras la sorți a fost imidoresc.ro. Autorul acestui blogul, Bogdan Petre a câștigat tableta Transformer Book T100.

ASUS Transformer Book T100, laptop convertibil în tabletă

ASUS Transformer Book T100, laptop convertibil în tabletă