HomeStiriASUS Portable AiO (video)
ASUS Portable AiO PT2001

ASUS Portable AiO (video)

Calculatorul All-in-One ASUS Portable AiO face parte dintr-o nouă subcategorie de produse care îmbină puterea unui desktop PC cu portabilitatea unei tablete. Hibridul rezultat este un produs inedit prin funcționalitate și scenariile de utilizare. ASUS Portable AiO poate fi așezat pe un birou modern eliminând aglomerările de cabluri și neplăceile cauzate de acestea.

ASUS Portable AiO rulează fluid sistemul de operare Windows 8.1, oferind utilizatorului o mai mare flexibilitatea. Procesoarele Intel Core i5 din generația a patra oferă o putere superioară pentru a putea rula cele mai pretențioase aplicații. Ecranul touchscreen lat cu diagonala de 19.5 inci se poate detașa din baza sa iar acumulatorul intern asigură energia necesară funcționării.

ASUS Portable AiO PT2001

ASUS Portable AiO PT2001

Venind în întâmpinarea celor ce iubesc gadget-urile, ASUS Ai Charger le permite utilizatorilor să încarce orice dispozitiv compatibil USB cu 50% mai rapid decât un port USB standard, chiar și atunci când PC-ul este oprit. SuperSpeed USB 3.0 permite utilizatorilor să transfere datele cu viteze de până la 10 ori mai mari decât USB 2.0. Conexiunile către televizoarele de mari dimensiuni sau monitoare sunt realizate cu ajutorul portului HDMI.

Seria ASUS Portable AiO