HomeStiriASUS Fonepad 7 (FE170CG) înseamnă calitate în zona entry-level
ASUS Fonepad FE170CG

ASUS Fonepad 7 (FE170CG) înseamnă calitate în zona entry-level

ASUS Fonepad 7 redefinește experiența mobilă cu un nou concept ce îmbină posibilitățile oferite de o tabletă 3G, cu funcțiile unui telefon. Cu un design subțire,ultra-portabil, tableta permite utilizatorilor să folosească minutele de convorbire incluse în abonamentele de date oriunde s-ar afla. De regulă, utilizatorii erau nevoiți să schimbe în permanență cartelele SIM pentru a profita de avantajele oferite de companiile de telefonie mobilă. Mai mult, aceștia trebuiau să păstreze telefonul la îndemână atunci când utilizau tableta pentru a nu rata un eventual apel. ASUS s-a gândit să combine cele două soluții într-un singur produs ce înlesnește comunicarea.

ASUS Fonepad 7 (FE170CG) dispune de toate funcțiile unei tablete 3G însă întegrează în plus un modem GSM pentru a efectua apeluri 2G/3G către orice destinație. Tableta dispune de un design extrem de atrăgător și oferă o experiență de utilizare foarte intuitivă, fie că folosești tableta pentru a citi cărți în format electronic, pentru a te juca sau a ține legătura cu prietenii prin intermediul rețelelor sociale

ASUS Fonepad FE170CG

ASUS Fonepad FE170CG

ASUS a pus accent și pe partea audio. Difuzoarele duale, amplasate frontal, cu tehnologie audio ASUS SonicMaster, redau un sunet de înaltă calitate.

Sistemul de operare Android este completat de aplicațiile ASUS și de interfața grafică ZenUI care pune la îndemâna utilizatorului tot cea ce are nevoie. ASUS ZenUI îți îmbunătățește experiența de utilizare a dispozitivului tău inteligent, oferindu-ți o interfață complet nouă, cu peste 200 de actualizări și funcții noi, comparativ cu sistemul de operare Android standard

ASUS Fonepad 7 este echipat cu un puternic procesor dual-core (2X2) Intel Atom rulând la 1.2 GHz și dotat cu tehnologie Intel Hyper-Threading, ce face posibilă o experiență foarte fluidă de utilizare la navigarea pe Internet, rularea de clipuri HD sau de jocuri.

Cele două camere, combinate cu noile interfețe de utilizare ASUS ZenUI, îți permit să surprinzi imagini deosebite, ce îți exprimă pe deplin personalitatea.

Noul ASUS Fonepad 7