HomeStiriPlăci de bază cu armură
ASUS Gryphon Z97 Armor Edition

Plăci de bază cu armură

Disponibile atât în format ATX cât și mATX, plăcile de bază TUF Sabertooth Z97 Mark 1 și Gryphon Z97 Armor Edition beneficiază de TUF Fortifier, Thermal Armor și Dust Defenders pentru a asigura protecția, durabilitatea și stabilitatea supremă.

Noul cip TUF ICe de pe placă monitorizează cu precizie temperatura și ventilatoarele, indiferent dacă parametrii sunt ajustați manual sau în mod automat (prin optimizarea printr-un singur click din Thermal Radar 2). TUF Fortifier utilizează un pad termic atașat plăcii de bază, transformând întreaga placă metalică de pe spate într-un uriaș radiator care direcționează căldura departe de componentele cheie cum ar fi VRM-urile sau tranzistorii MOSFET.

ASUS Gryphon Z97 Armor Edition

ASUS Gryphon Z97 Armor Edition

Managementul termic este ajutat de Thermal Armor, ce optimizează fluxul de aer facilitând eliminarea căldurii, în timp ce tehnologia Dust Diverter suflă praful departe de componentele vitale. Toate plăcile de bază TUF Z97, incluzând modelele Sabertooth Z97 Mark 2 și Gryphon Z97 dispun de componente fiabile TUF la standarde militare.

ASUS Sabertooth Z97

ASUS Sabertooth Z97