HomeStiriPerformanță în jocuri cu plăcile ROG din seria 9
ROG Maximus VII Ranger

Performanță în jocuri cu plăcile ROG din seria 9

Republic of Gamers (ROG) a prezentat plăcile de bază Maximus VII Gene mATX, Maximus VII Hero ATX și noua Maximus VII Ranger ATX. Toate cele trei plăci de bază afișează schema de culori ROG în negru și roșu, dispunând de componente premium, prindere pentru socket din nichel negru și o schemă îmbunătățită a circuitelor.

ROG Maximus VII Gene

ROG Maximus VII Gene

ROG a adăugat portului LAN RJ45 facilitatea LANGuard. Acesta utilizează o tehnologie avansată de cuplare a semnalului și condensatori premium montați la suprafață pentru a îmbunătăți transferul. LANGuard dispune și de protecție la supratensiune și protejează componentele împotriva descărcărilor electrostatice (ESD Guards). Astfel, plăcile de bază ROG Maximus VII au indicatori de top în industrie: toleranțe de până la 1.3 ori mai mari la supratensiune și de până la 1.9 ori mai mari pentru descărcările electrostatice, comparativ cu plăcile obișnuite.

ROG Maximus VII Ranger

ROG Maximus VII Ranger

Cea mai recentă optimizare pentru rețea, GameFirst III, facilitate exclusivă ROG, prioritizează pachetele pentru gaming, alocând mai multă lățime de bandă jocurilor, asigurând experiența fluidă.

ROG Maximus VII Hero și Ranger vin cu SupremeFX 2014, în timp ce Maximus VII Gene dispune de placa de sunet SupremeFX Impact II. Aceste soluții utilizează tehnologii de ecranare de ultimă oră pentru a minimiza interferențele electromagnetice (EMI), condensatori audio premium ELNA și porturi audio pe 8 canale placate cu aur pentru a asigura precizia sunetului atunci când sunt cuplate cu plăci de sunet dedicate.

ROG Maximus VII Hero

ROG Maximus VII Hero