HomeStiriO familie cu superputeri!
ASUS Transformer Book T100

O familie cu superputeri!

ASUS continuă campania de teasing ce prevestește lansarea unor noi produse „aflate în căutarea incredibilului”. O familie cu superputeri este tot ce și-ar putea dori un fan al tehnologiei. ASUS a pregătit o serie de dispozitive care conferă posesorului mai multe posibilități și cu siguranță mai multe informații despre ceea ce se întâmplă în jurul lui.

Telefoanele, tabletele și notebook-urile ASUS sunt echipate cu cele mai noi versiuni software și au o gamă completă de module de comunicații, astfel încât să rămâneți în permanență conectat la rețea.

Computex, cel mai mare eveniment IT&C din Asia, va avea loc în perioada 2 – 7 iunie 2014, acesta fiind momentul în care vizitatorii pot intra în contact cu cele mai noi tehnologii disponibile în prezent pe piață. Pentru ASUS, Computex 2014, este un eveniment cu totul special, compania aniversând 25 de ani de la înființare.

Conferința de presă ASUS va avea loc în data de 2 iunie 2014 începând cu ora 14.00 (ora Taiwanului). Mai multe informații despre acest eveniment puteți găsi pe http://press.asus.com/events.

Teaser ASUS – O familie cu superputeri