HomeStiriCalculatorul tău poate să facă asta? ASUS M70 cu UPS intern
Asus M70

Calculatorul tău poate să facă asta? ASUS M70 cu UPS intern

Sistemele desktop ASUS M70 sunt disponibile într-o mulțime de configurații, croite pe gustul fiecăruia. Procesoarele Intel Core i7 din a patra generație aduc puterea ridicată de calcul, procesoarele Intel Core i3 mențin redus prețul de achiziție.

Utilizatorii pot alege grafica NVIDIA GeForce dar și unități AMD Radeon HD8350. Cei care folosesc calculatorul la birou, pentru sarcini simple, pot renunța la grafica dedicată și pot merge pe o soluție integrată Intel. Pentru acestea, ASUS oferă o placă de bază cu chipset H81.

Asus M70

Asus M70

Pe lângă toate acestea, ASUS M70 mai are un as în mânecă. În cazul întreruperilor accidentale ale energiei electrice, M70 nu se oprește, fiind alimentat de o baterie internă. Sursa neintreruptibilă integrată asigură energia necesară pentru salvarea datelor și intrarea calculatorului în modul hibernare.

Calculatorul tău poate să facă asta? ASUS M70 cu UPS intern

ASUS M70 cu NFC integrat

ASUS M70 mai oferă o funcție mai mult decât atractivă. Desktop-ul transmite energia electrică prin unde electromagnetice, singura sarcină a utilizatorului fiind să așeze dispozitivul în zona delimitată. Dispozitivele compatibile cu standardul Qi, așa cum este tableta ASUS Google Nexus 7 2013, pot fi reîncărcate prin simpla așezare pe carcasa calculatorului.

Dacă dispozitivul mobil pe care îl dețineți nu beneficiază de încărcarea wireless Qi, puteți cumpăra un accesoriu care să-i confere această abilitate. Pentru unele modele, update-ul este disponibil prin simpla înlocuire a capacului.

Încărcarea wireless nu este singura funcție deosebită a desktop-ului ASUS M70. Noul model ASUS dispune de un senzor NFC (Near field communication) prin care puteți să transferați clipurile și fotografiile de pe telefon pe hard disk-ul calculatorului fără să mai conectați cablul USB. Dispozitivul este identificat iar datele sunt copiate în folderul specificat.

ASUS M70

ASUS M70