HomeStiriASUS S1 Mobile LED Projector reprezintă viitorul
ASUS S1

ASUS S1 Mobile LED Projector reprezintă viitorul

Proiectorul mobil ASUS S1 Mobile LED reprezintă un model ce va sta la baza viitoarelor produse ultra-eficiente. Tehnologia LED va schimba radical modul în care concepem sursele de lumină, indiferent dacă e vorba de farurile unui automobil sau de corpul de iluminat din sufragerie. Proiectoarele LED reprezintă viitorul acestei categorii de produse.

ASUS S1 LED Mobile

ASUS S1 LED Mobile

ASUS S1 Mobile LED are dimensiuni extrem de reduse având o înălțime de 3 centimetri și o masă de 342 grame. Bateria internă de 22Wh asigură energia electrică pentru funcționarea independentă a proiectorului. Cu alte cuvinte, proiectorul nu are nevoie de o sursă de alimentare voluminoasă și nici de cablu pentru conexiunea electrică. Bateria este suficient de puternică pentru a reîncărca un telefon mobil.

ASUS S1 Mobile LED Projector

Cu cea mai scurtă distanță de proiecție din această categorie, S1 afișează o imagine cu diagonala de 41 de inci de la o distanță de numai un metru, fiind ideal pentru prezentările în spațiile restrânse. S1 integrează o sursă de lumină LED cu luminozitatea de 200 lumeni și o gamă cromatică extinsă de 100% NTSC pentru a oferi imagini foto-realiste.

Sursa de lumină este prietenoasă cu mediul înconjurător având o durată de viață de 30.000 de ore, ceea ce se traduce în economii pe termen îndelungat fără a mai fi necesară înlocuirea lămpii.