HomeStiriPrezentare video: ASUS M70
Asus M70

Prezentare video: ASUS M70

Unele lucruri sunt pur și simplu surprinzătoare. ASUS M70 este un desktop ce se deosebește de alte modele aparent asemănătoare prin unele caracteristici ieșite din comun.

ASUS M70 prezintă o zonă specială care poate reîncărca dispozitivele compatibile cu standardul Qi, așa cum este tableta ASUS Google Nexus 7 2013. Desktop-ul transmite energia electrică prin unde electromagnetice, singura sarcină a utilizatorului fiind să așeze dispozitivul în zona delimitată.

Dacă dispozitivul mobil pe care îl dețineți nu beneficiază de încărcarea wireless Qi, puteți cumpăra un accesoriu care să-i confere această abilitate. Pentru unele modele, update-ul este disponibil prin simpla înlocuire a capacului.

Încărcarea wireless nu este singura funcție deosebită a desktop-ului ASUS M70. Noul model ASUS dispune de un senzor NFC (Near field communication) prin care puteți să transferați clipurile și fotografiile de pe telefon pe hard disk-ul calculatorului fără să mai conectați cablul USB. Dispozitivul este identificat iar datele sunt copiate în folderul specificat.

O altă caracteristică remarcabilă, ce va încânta persoanele care folosesc computerul pentru activități productive, este unitate internă UPS încorporată (Uninterruptible Power Supply). Bateria internă a unității va furniza curentul necesar în cazul penelor de electricitate, astfel încât să puteți salva fișierele în lucru.

ASUS M70 și cele trei funcții extraordinare

Puteți afla mai multe despre desktop-ul ASUS M70 accesând: www.asus.com/us/Desktops/M70AD

Asus M70

Asus M70