HomeStiriFonepad poate suna în orice moment
ASUS Fonepad 7

Fonepad poate suna în orice moment

ASUS Fonepad 7 este o tabletă care poate avea mai multe moduri de utilizare. Noul model, ce poate fi găsit și în magazinele din România, include un modul de comunicații 3G cu suport pentru voce, un lucru pe care nu îl puteți întâlni la alte tablete. ASUS Fonepad 7 are la bază un chipset Intel, deosebit de fiabil și eficient energetic. Spre deosebire de alți concurenți asiatici, Fonepad 7 este stabil și nu pune probleme de compatibilitate cu unele aplicații.

Experiența Intel în construcția procesoarelor se face simțită, sistemul de operare Android rulând fluid. Fonepad 7 este motorizat de procesorul Atom Z2560 cu tehnologie Hyper-Threading pentru performanță multi-tasking în Android 4.2. Ecranul de 7 inci are o rezoluție de 1280×800 pixeli și tehnologie IPS (In-Plane Switching), oferind unghiuri largi de vizualizare și o excelentă vizibilitate afară în lumina zilei.

ASUS Fonepad 7

ASUS Fonepad 7

Când un apel telefonic are ca punct terminal o tabletă cu Android, utilizatorul ar putea fi luat prin surprindere. Vedeți ce se întâmplă cu cei doi protagoniști când sunt sunați pe tabletă de o fată.

Fonepad is calling