HomeStiriASUS prezintă linia completă de dispozitive mobile la Mobile World Congress
ASUS Fonepad 7

ASUS prezintă linia completă de dispozitive mobile la Mobile World Congress

În ziua deschiderii expoziției Mobile World Congress, ASUS a debutat cu două noi versiuni ale popularei serii Fonepad, Fonepad 7 LTE (ME372CL) și Fonepad 7 (ME175CG). ASUS prezintă linia completă de telefoane mobile incluzând seria ZenFone, PadFone mini și noul PadFone, echipate cu interfața ZenUI, exclusivă ASUS. Vizitatorii pot testa linia completă de dispozitive mobile în cadrul standului ASUS. Compania expune în standul 2M31, pavilionul 2 din Fira Gran Via, Barcelona, în perioada 24-27 februarie.

„Suntem bucuroși să dezvăluim cele mai noi modele Fonepad și să prezentăm europenilor o linie completă de telefoane mobile în cadrul MWC 2014,” a declarat Benson Lin, Vicepreședinte ASUS Corporate. “ASUS își urmează sloganul, fiind mereu ‘în căutarea incredibilului’, continuând să ofere consumatorilor o experiență incredibilă prin inovație în domeniul mobilității.”

Cel mai recent model adăugat liniei de dispozitive mobile ASUS, expuse la Mobile World Congress, este Fonepad 7 LTE (ME372CL), o tabletă de 7 inci cu modul LTE și funcții de telefonie. Dispozitivul se adresează celor care doresc un singur dispozitiv fără compromis. Cu viteze ridicate de transfer, Fonepad 7 LTE oferă streaming video și muzică, îmbunătățind răspunsul browserului. Difuzoarele frontale și tehnologia SonicMaster redau un sunet bogat, imersiv, perfect pentru a completa experiența vizuală, oferită de ecranul HD IPS (in-plane switching). Filmele și jocurile prind viață pe tabletă.

ASUS Fonepad 7

ASUS Fonepad 7

Procesorul Intel Atom Z2560 la 1.6GHz, cu tehnologie Hyper-Threading, oferă multi-tasking superior și performanțe grafice în cele mai recente jocuri și aplicații. Grație eficienței energetice, autonomia tabletei permite operarea pe durata unei zile întregi.

Fonepad 7 (ME175CG) este un alt produs nou expus la Mobile World Congress. Tableta de 7 inci are conectivitate 3G și funcții de telefonie, ce dau un plus de valoare dispozitivului. Fonepad 7 dispune de ecran HD IPS, afișând imagini clare, intense. Performanța procesorului Intel Atom Z2520 la 1.2GHz asigură o experiență fluidă și promptă în același timp. Conectivitatea 3G îmbunătățește funcționalitatea produsului, utilizatorul putând naviga oricând pe internet și comunica în rețelele sociale și prin apeluri video fluide.