HomeStiri17 produse ASUS au câștigat premii CES 2014 Innovations Awards
ASUS Transformer Book Trio

17 produse ASUS au câștigat premii CES 2014 Innovations Awards

ASUS anunță că 17 dintre produsele sale au primit prestigiosul premiu CES 2014 Innovations Award, modelele câștigătoare acoperind o gamă largă de tehnologii și arhitecturi inovatoare din șase categorii: Hardware PC & Componente, Periferice PC, Hardware de Gaming & Periferice, Rețelistică, Media Playere Portabile & Accesorii și Software & Aplicații Mobile.

Această serie impresionantă de premii este o recunoaștere clară a abordării ASUS, centrate pe dorințele utilizatorilor și pe design-ul inovativ, pentru toate produsele și serviciile sale. În vârful acestei serii, ASUS Transformer Book Trio a primit CES 2014 Best of Innovations Award, o recunoaștere rezervată celui mai bine cotat produs din categoria sa.

ASUS Transformer Book Trio

ASUS Transformer Book Trio

Premiile anuale CES Innovations Design and Engineering Awards sunt organizate în Las Vegas, împreună cu expoziția Consumer Electronics Show și sunt o recunoaștere a design-ului și ingineriei din domeniul electronicelor de consum, produsele fiind evaluate în principal de un grup independent de proiectanți, ingineri și jurnaliști.

ASUS Transformer Book Trio – Câștigătorul Best of Innovations Award

ASUS Transformer Book Trio a primit premiul CES Best of Innovations Award la categoria Hardware PC & Componente, una dintre cele mai înalte distincții din acest an. ASUS Transformer Book Trio este un ultraportabil, cu două sisteme de operare, ce poate fi folosit ca un notebook cu Windows 8/Android notebook, ca o tabletă Android de 11.6 inci sau ca un desktop PC cu Windows 8 prin simpla conectare a dock-ului PC Station la un monitor extern.

Prezentare ASUS Transformer Book Trio

Un spectru larg de produse premiate

Produsele ASUS au primit în acest an un total de 17 premii împărțite în șase categorii, depășind cele 15 premii obținute anul trecut. ASUS Zenbook Ultrabook a primit anul acesta onorurile în categoria Hardware PC & Componente, grație liniilor sale suple, puternicului procesor Intel Core, unității SSD și a ecranului WQHD (2560 x 1440) capacitiv multi-touch de 13.3 inci.

ASUS Zenbook Infinity

ASUS Zenbook Infinity

La categoria Periferice PC, seria de monitoare ultraportabile ASUS MB168 a uimit juriul cu design-ul subțire, ușor și cu posibilitatea de a primi semnalul și energia electrică printr-un cablu standard USB 3.0.

ASUS MB168

ASUS MB168

Juriul a fost, de asemenea, impresionat de Miracast Dongle, un produs din categoria Media Playere Portabile & Accesorii. Cu dimensiuni apropiate de cele ale unui marker, ASUS Miracast Dongle oferă streaming wireless dual-band pentru afișarea filmelor Full HD și a fotografiilor de pe dispozitivele mobile pe televizor sau pe monitor.

ASUS Miracast Dongle

ASUS Miracast Dongle