HomeStiriASUS și Google anunță varianta albă a noului Nexus 7
ASUS Google Nexus 7 alb

ASUS și Google anunță varianta albă a noului Nexus 7

ASUS și Google au anunțat astăzi variantă albă a noului Nexus 7. Tableta rulează Android 4.4 KitKat, cea mai recentă versiune a celui mai popular sistem de operare mobil.

Noul Nexus 7 este un produs de succes, fiind apreciat la nivel mondial încă de la apariția sa în iulie 2013. Noua variantă cromatică pe alb îi va spori popularitatea. Cel mai recent update de firmware la Android 4.4 aduce cu sine o mulțime de funcții noi și performanțe îmbunătățite, ce se potrivesc perfect cu puterea și portabilitatea tabletei.
Cu un ecran IPS Full HD, incredibil de clar, și un procesor Qualcomm Snapdragon S4, Nexus 7 poate profita de avantajele noilor funcții din Android 4.4, precum interfața tactilă îmbunătățită și multitasking-ul mai rapid.

Android 4.4 – design imersiv și mai multă putere

Android 4.4 introduce o interfață grafică cu un design mai simplu și îmbunătățiri subtile, pentru a perfecționa experiența utilizatorului. Informațiile sunt prezentate mai clar, iar modul de vizualizare full-screen oferă o informație cu adevărat imersivă atunci când sunt rulate fotografii, filme, jocuri, hărți și cărți. Butoanele de navigație pot fi restaurate instant printr-o simplă glisare. Performanța multitasking crește prin optimizările memoriei, astfel încât Android 4.4 va rula fluid aplicațiile, oricât de ridicate ar fi cerințele acestora. Performanța touchscreen este de asemenea îmbunătățită pentru un răspuns mai rapid și mai precis.

Perfect pentru oamenii aflați în mișcare, Android 4.4 integrează suportul pentru Google Cloud Print, permițând utilizatorilor să imprime documente, email-uri, pagini web și fotografii direct de pe Nexus 7 prin Wi-Fi sau Bluetooth la orice imprimantă disponibilă. Imprimantele cu aplicații în magazinul Google Play pot fi, de asemenea, utilizate.

ASUS Google Nexus 7 alb

ASUS Google Nexus 7 alb

Nexus 7 și Android 4.4 – un parteneriat perfect

Dezvoltat de ASUS și Google, noul Nexus 7 este tableta de 7 inci cu cel mai clar ecran. Nexus 7 are încărcare wireless care elimină cablurile incomode. Construită pentru a oferi tot ce-i mai bun de la Google, într-un pachet incredibil de subțire ce se potrivește perfect în palmă, noul Nexus 7 dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core cu 2GB memorie RAM. Ecranul Full HD oferă 2,3 milioane de pixeli și o densitate uimitoare de 323ppi.
Tehnologia ASUS TruVivid îmbunătățește culorile și luminozitatea, în timp ce display-ul IPS oferă un unghi de vizualizare de 178 de grade.

Prețuri și disponibilitate

Noul Nexus 7 alb va fi disponibil în variante cu 16GB și 32GB, la aceleași prețuri ca și cele negre. Produsul va ajunge în România anul viitor.