HomeStiriASUS Fonepad Note 6 – telefon sau tabletă?
ASUS Fonepad Note FHD 6

ASUS Fonepad Note 6 – telefon sau tabletă?

ASUS Fonepad Note 6 poate fi un telefon într-o lume a modelelor gigant sau o tabletă foarte portabilă pentru cei care consideră că telefoanele ar trebui să îndeplinească numai rolul pentru care au fost create inițial.

ASUS Fonepad Note 6 este concepută pentru oamenii care preferă ecranul mare al tabletei pentru aplicații și divertisment și nu vor un smartphone separat doar pentru telefonie și internet. Cu o grosime de numai 10.3mm și o greutate de 210g, Fonepad Note 6 alunecă cu ușurință în buzunar deși integrează un ecran Super IPS+ de 6 inci cu o rezoluție Full HD 1920 x 1080 ce permite ca aplicațiile, jocurile și paginile web să arate foarte clar.

Tehnologia Super IPS+ (In-Plane Switching) oferă imagini vibrante cu unghiuri largi de vizualizare și vizibilitate în timpul zilei, în timp ce tehnologia audio ASUS SonicMaster oferă un sunet la calitate excepțională prin două difuzoare frontale.

ASUS Fonepad Note FHD 6

ASUS Fonepad Note FHD 6

ASUS Fonepad Note 6 a convins redactorii site-urilor IT care au apreciat ecranul FullHD și construcția robustă. Într-un review recent, Go4it, unul dintre cele mai mari site-uri din România publică următoarea concluzie.

„Deşi ASUS o numeşte tabletă de buzunar cu 3G şi telefonie, Fonepad Note FHD6 este în realitate prima incursiune a companiei în domeniul telefoanelor-gigant. Produsul are multe aspecte pozitive, cum ar fi ecranul Full HD bun” spune redactorul go4it.ro.

ASUS Fonepad Note 6 – Apel Fonepad