HomeStiriCele mai bune tablete Android de 7 inci
ASUS Memo Pad HD 7

Cele mai bune tablete Android de 7 inci

Gadget.ro a alcătuit un top al celor mai bune tablete Android de 7 inch. Așa cum era de așteptat, primele locuri sunt ocupate de modele produse de ASUS.

Modelul ASUS Fonepad 7 a fost poziționat pe locul 5. Redactorii de la Gadget.ro apreciază conectivitatea completă și sistemul de operare personalizat. Pe poziția a treia se află ASUS MeMO Pad HD 7, o tabletă cu un preț foarte accesibil ce constitue o alternativă la surprizele no-name. În această zonă de preț (699 lei), ASUS MeMO Pad HD 7 oferă o construcție robustă, și design plăcut, sound bun, hardware destul de puternic, autonomie excelentă, spun redactorii publicației.

Pe locul doi se plasează tableta ASUS / Google Nexus 7 (modelul 2012). Deși urmează să fie scoasă de la vânzare, tableta Nexus 7 (2012) continuă să fie un model demn de luat în calcul.

Locul 1 este ocupat de cea mai titrată tabletă a momentului, Google Nexus 7 2013. Despre acest model, Gadget.ro spune:

Rămâne una dintre cele mai bine puse la punct tablete pe segmentul de 7 inch. A setat standardele în 2012 și nu a fost depășită în 2013 decât de Google Nexus 7 II. Asta arată cât de serios au tratat Google și ASUS acest segment de piață, tablete pe 7 inch care să uimească prin raportul preț / experiență oferită.
Care sunt elementele PRO la Google Nexus 7 din prima generație?
Display, sunet, Android 4.3 nativ și update în viitor la 4.4 KitKat + cele mai noi versiuni Android și în viitorul apropiat, design excelent cu ramă din aluminiu și spate care dă un grip bun, autonomie superioară și lui Google Nexus 7 2013.

Articolul complet este disponibil pe gadget.ro

Nexus 7